Akcije

 1. "Kako gay postaje ok" 17. srpnja u pola cijene u Verbumu

  "Kako gay postaje ok" 17. srpnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 17. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Kako gay postaje ok".

  Zašto smo prisiljeni prihvatiti homoseksualne čine kao moralno prihvatljive? Zašto se u mnogim zemljama prihvaća valjanost tzv. homoseksualnoga braka, nešto nečuveno u povijesti zapadne ili bil...

  Pročitaj više
 2. Iskoristite posebnu pogodnost akcije "Knjiga mjeseca" u knjižarama Verbum!

  Iskoristite posebnu pogodnost akcije "Knjiga mjeseca" u knjižarama Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu srpnju dostupna je knjiga "Ivana Orleanska", autora Marka Twaina i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraj...

  Pročitaj više
 3. U tijeku velika ljetna akcija "Uzmi 3, plati 2" u knjižarama Verbum!

  U tijeku velika ljetna akcija "Uzmi 3, plati 2" u knjižarama Verbum!

  Nakladna kuća Verbum od 1. do 31. srpnja u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr organizira prodajnu akciju "Uzmi 3, plati 2". Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

  Ovom prigodom moguće je birat...

  Pročitaj više
 4. "Katolicizam" 3. srpnja u pola cijene u Verbumu!

  "Katolicizam" 3. srpnja u pola cijene u Verbumu!

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 3. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Katolicizam".

  Što je katolicizam? Dvije tisuće godina živa tradicija? Svjetonazor? Način života? Odnos? Tajna? U ovoj monumentalnoj kulturološko-religijskoj studiji "...

  Pročitaj više
 5. "Užitak života" 10. srpnja u pola cijene u Verbumu

  "Užitak života" 10. srpnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 10. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Užitak života".

  Naši su preci gradili katedrale, mi gradimo klinike. Naši su preci spašavali svoje duše, mi spašavamo svoju figuru. Bez dvojbe, imamo novu religiju: religiju zdravlja. Mučimo se terorom dijeta i fitnessa i...

  Pročitaj više
 6. "Lucija i Marko posvuda" 26. lipnja u pola cijene u Verbumu

  "Lucija i Marko posvuda" 26. lipnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 26. lipnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Lucija i Marko posvuda".

  Lucija i Marko posvuda lijepo je ilustriran bonton za djecu koji kroz igru i zabavu uči najmlađe lijepu ponašanju i koji će djeca, roditelji i odgojitelji uvijek iznova rado uzimati u ruke!

  Ova vrijedna knjiga za najmanje, čija je redovna cijena 85 kuna, ovom je akcijom dos...

  Pročitaj više
 7. "Zgode, misli i anegdote Ivana Pavla II." 19. lipnja u pola cijene u Verbumu

  "Zgode, misli i anegdote Ivana Pavla II." 19. lipnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 19. lipnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Zgode, misli i anegdote Ivana Pavla II.".

  "Zgode, misli i anegdote Ivana Pavla II." jesu "pripovijesti s dušom" prožete duhovitošću koja izranja iz duboka duhovnoga odnosa s Ocem nebeskim, životnom radošću koja izvire iz suočavanja s...

  Pročitaj više
 8. "Dobri utjecaji" 5. lipnja u pola cijene u Verbumu

  "Dobri utjecaji" 5. lipnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 5. lipnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Dobri utjecaji".

  Jedan od najvećih duhovnih učitelja u 20. stoljeću svakako je otac Jérôme, monah trapist koji je oko sebe okupljao svu samostansku zajednicu privlačnom snagom svoje osobnosti, svoje snažne vjere i duboke ljubavi prema dušama koje mu je Bog povjerio. Doista je živio svetim životom, ali ta je "svetost bila nijansira...

  Pročitaj više
 9. "Kako moliti" 12. lipnja u pola cijene u Verbumu

  "Kako moliti" 12. lipnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 12. lipnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Kako moliti".

  Živimo u svijetu u kojemu sve više ljudi gubi vjeru i u kojemu se, paradoksalno, sve više traži duhovnost. Duhovni se učitelji nude na sve strane, knjige s područja duhovno...

  Pročitaj više
 10. Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum uz 40% popusta!

  Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum uz 40% popusta!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu lipnju dostupna je knjiga "Most San Luis Rey", autora Thorntona Wildera i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR),
  - korisn...

  Pročitaj više