Najave

 1. "Duhovne osnove života" 22. svibnja u pola cijene u Verbumu

  "Duhovne osnove života" 22. svibnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 22. svibnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Duhovne osnove života".

  Jedan od najpoznatijih modernih mislilaca, ruski velikan Vladimir Solovjev, u ovoj vrijednoj knjizi progovara kako živjeti na osnovi milosti, Božjega dara, blaga koje nije obični umišljaj, nego nam je stvarno darovano. Početak takvog pravog života utemeljena na milosti nije nam tako dalek ni težak...

  Pročitaj više
 2. Uskoro u knjižare Verbum stiže "Ljekaruša fra Jure Marčinkovića"!

  Uskoro u knjižare Verbum stiže "Ljekaruša fra Jure Marčinkovića"!

  Najpoznatija i najpotpunija hrvatska ljekaruša s više od 1100 prirodnih i provjerenih recepata od 5. lipnja dostupna u knjižarama Verbum!

  Ljekaruše, rukopisi i knjige recepata i savjeta pučke medicine s opisom njihova pripremanja i uputama o liječenju različitih bolesti i stanja postoje na hrvatskomu jeziku već više od sedamsto godina, a najsuvremenija i najpotpunija od njih je upravo Ljekaruša fra Jure Marčinkovića.

  Ovaj poznati franjevac već se više od sedamdeset godina bavi ljekovitim biljem i pripravcima, proučava stare ljekaruše i recepte te ih...

  Pročitaj više
 3. "Uzdignimo srca" 15. svibnja u pola cijene u Verbumu

  "Uzdignimo srca" 15. svibnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 15. svibnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Uzdignimo srca".

  Propovijedi na jutarnjim misama u Domu sv. Marte predstavljaju živo srce pastorala pape Franje; one nastaju spontano i predstavljaju poruke pune značenja koje se pozivaju na samu srž evanđelja. U ovomu svesku Papa progovara o raznim temama koje pokrivaju gotovo sva područja vjerskoga života: lik Krista Spasitelj...

  Pročitaj više
 4. Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum uz 40% popusta!

  Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum uz 40% popusta!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu svibnju dostupna je knjiga "Ljevica i desnica", autora Yuvala Levina i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR),
  - korisnicima aplikacije HKM...

  Pročitaj više
 5. Verbumova prigodna ponuda za prvopričesnike i krizmanike

  Verbumova prigodna ponuda za prvopričesnike i krizmanike

  Nakladna kuća Verbum u svojim knjižarama nudi niz izdanja za darivanje prigodom sakramenata svete pričesti i svete potvrde. Iz bogatog programa izdanja prikladnih za darivanje prvopričesnicima i krizmanicima izdvajamo nekoliko naslova.

  Sveta pričest

  Sveta Pričest. Susret s Isusom - istinska radost jedinstvena je knjiga popraćena lijepim ilustracijama u boji u kojoj papa F...

  Pročitaj više
 6. Predstavljen duhovni bestseler "Samo ljubav stvara" don Fabija Rosinija

  Predstavljen duhovni bestseler "Samo ljubav stvara" don Fabija Rosinija

  U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 2. svibnja predstavljena je knjiga Samo ljubav stvara, a knjigu su predstavili dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta, direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum.

  Svuda oko nas čuju se opće fraze o ljubavi, pozitivi i činjenju dobra. Svi govore o milosrđu, no znamo li više uopće što je to?

  Poznati talijanski svećenik Fabio Rosini u svom duhovnom bestseleru Samo ljubav stvara, k...

  Pročitaj više
 7. "Ostati u Kristovoj istini" u pola cijene u Verbumu!

  "Ostati u Kristovoj istini" u pola cijene u Verbumu!

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 8. svibnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Ostati u Kristovoj istini".

  U ovoj knjizi pet kardinala Katoličke Crkve i četiri druga stručnjaka pozabavili su se vrlo aktualnom temom braka te time kako u Crkvi uskladiti vjernost nauku i milosrđe u pastoralnoj praksi prema rastavljenima i civilno ponovno vjenčanima. Autori donose svoje bogatstvo znanja i stručnosti...

  Pročitaj više
 8. Nova izvrsna knjiga pape Franje "Deset zapovijedi" uskoro u knjižarama Verbum!

  Nova izvrsna knjiga pape Franje "Deset zapovijedi" uskoro u knjižarama Verbum!

  Nakladna kuća Verbum uskoro objavljuje novu izvrsnu knjigu pape Franje naslova Deset zapovijedi.

  Hrvatsko izdanje Papine knjige bit će dostupno od 7. svibnja u knjižarama Verbum. Već danas je možete naručiti putem web knjižare Verbum.hr, a knjiga će Vam biti isporučena odmah po dolasku knjige u knjižare!

  Kada se govori o Deset Božjih zapovijedi, svi pomišljaju na vraćanje korak unatrag u svijet legalizma i nametanja zabrana. Ničega od svega toga nema u katehezama koje je papa Franjo posvetio temi Deset zapovijedi – Deset riječi, kak...

  Pročitaj više
 9. Novi katekizam "Youcat za djecu" stigao u knjižare Verbum!

  Novi katekizam "Youcat za djecu" stigao u knjižare Verbum!

  YOUCAT za djecu – katolički katekizam za djecu i roditelje – obrađuje, govorom koji je prikladan djeci, svu katoličku vjeru kako je izloženo u Katekizmu Katoličke Crkve (KKC iz 1997.). Katekizam je napisan u obliku pitanja i odgovora koji djeci, na prikladan i od Crkve odobren način, donose istine katoličke vjere. Osim masno otisnutih pitanja i odgovora, u knjizi se nalaze i odlomci s pojašnjenjima koji služe boljemu razumijevanju.

  Donji dio svake stranice – s podlogom u tonu boje – služi kao informacije roditeljima i kao poti...

  Pročitaj više
 10. "Velika knjiga biblijskih aktivnosti 2" 24. travnja u pola cijene u Verbumu

  "Velika knjiga biblijskih aktivnosti 2" 24. travnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 24. travnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Velika knjiga biblijskih aktivnosti 2".

  Ova druga Velika knjiga biblijskih aktivnosti na zabavan način približava djeci pripovijesti Staroga i Novoga zavjeta tako što potiče njihovo stvaralaštvo i znatiželju kroz rješavanje raznih zadataka i zagonetaka. Kao pomoć u njihovu rješavanju, na svakoj je stranici...

  Pročitaj više