Najave

 1. "Upravljanje vremenom za katolike" 23. siječnja u pola cijene u Verbumu

  "Upravljanje vremenom za katolike" 23. siječnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 23. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Upravljanje vremenom za katolike".

  Ova zgodna knjiga kombinira provjerene načine upravljanja vremenom s korisnim uputama za organiziranje života u kojem su vjera i obitelj na prvom mjestu. Na jednostavan, jasan i domišljat način ova knjiga pokazuje kako pronaći vremena za obitelj, posao, zdravlje i opuštanje i...

  Pročitaj više
 2. Počela akcija "Uzmi 3, plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Počela akcija "Uzmi 3, plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Nakladna kuća Verbum od 15. siječnja do 15. veljače u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr organizira prodajnu akciju "Uzmi 3, plati 2". Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

  Ovom prigodom moguće je birati iz Verbumove ponude prek...

  Pročitaj više
 3. "Kako sam strastveno tražila sreću" 16. siječnja u pola cijene u Verbumu

  "Kako sam strastveno tražila sreću" 16. siječnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 16. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Kako sam strastveno tražila sreću".

  Odrastajući u sretnu ateističkome ozračju kod kuće, Jennifer je imala slobodu da samostalno razmišlja i igra po vlastitim pravilima. Ipak, pratila ju je duboka tjeskoba: prolaznost ljudskoga života ju je užasavala, a njezin ateistički pogled na čovjeka kao beznačajan i sluč...

  Pročitaj više
 4. "Oslobođeni za ljubav" 9. siječnja u pola cijene u Verbumu

  "Oslobođeni za ljubav" 9. siječnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 9. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Oslobođeni za ljubav".

  Knjiga "Oslobođeni za ljubav" Matta Fradda u Crkvi ispunja specifičnu ulogu koju ni jedno djelo do sada nije uspjelo. Kao zbirka snažnih svjedočanstava ova nam knjiga otkriva ne samo razlog zašto je pornografija toliko štetna, već nam također...

  Pročitaj više
 5. "Tri temelja duhovnog života" 19. prosinca u pola cijene u Verbumu

  "Tri temelja duhovnog života" 19. prosinca u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 19. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Tri temelja duhovnog života".

  U ovome poznatome djelu Moritza Meschlera, SI, jednoga od najplodnijih i najboljih asketskih pisaca, izneseno je blago klasične i uvijek svježe kršćanske duhovnosti na način da je svedeno na tri temeljna nauka: o molitvi, samozataji i ljubavi prema Kristu. Ova se tri temelja međusobno up...

  Pročitaj više
 6. "Joga i kršćanstvo" 12. prosinca u pola cijene u Verbumu

  "Joga i kršćanstvo" 12. prosinca u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 12. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Joga i kršćanstvo".

  Uslijed upliva New Age ideologije i duhovnosti, sve češće se čuje mišljenje kako je joga "znanstvena disciplina" koja ne pripada niti jednoj religiji, nego svim ljudima pomaže da "produhove" vlastitu religiju. Autor ove knjige, Josip Blažević, dajući sveobuhvatan prikaz joge, propituje koliko ima istine u...

  Pročitaj više
 7. "Biblija za malene - Igraj se i nauči" 28. studenoga u pola cijene u Verbumu

  "Biblija za malene - Igraj se i nauči" 28. studenoga u pola cijene u Verbumu

  svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 28. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Biblija za malene – Igraj se i nauči".

  Ova interaktivna slikovnica iz niza "Biblija za malene" pod nazivom "Igraj se i nauči" sadrži...

  Pročitaj više
 8. Svečani blagoslov nove knjižare Verbum u Dubrovniku

  Svečani blagoslov nove knjižare Verbum u Dubrovniku

  Verbumova knjižara u Dubrovniku od travnja 2018. godine nalazi se na novoj lokaciji, unutar prodajnog centra Mercante u Gružu.

  Svečano otvorenje nove Verbumove knjižare održat će se u utorak, 17. travnja 2018. godine u 12 sati. Svečanom otvorenju nazočit će direktor nakladne kuće Verbum dr. sc. Miro Radalj, a dubrovački biskup mons. Mate Uzinić svečano će blagosloviti novu Verbumovu knjižaru.

  Nova knjižara u Dubrovniku preseljena je s adrese Poljana Paska Miličevića 4, u novi i veći prostor unutar prodajnog centra Mercante u Gružu. Nova adresa knjižare je ...

  Pročitaj više
 9. Prigodni popusti na Verbumova izdanja obilježit će "Noć knjige" u Verbumu

  Prigodni popusti na Verbumova izdanja obilježit će "Noć knjige" u Verbumu

  U Hrvatskoj se u ponedjeljak, 23. travnja po sedmi put održava manifestacija "Noć knjige" s ciljem promicanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva. 

  Nakladna kuća Verbum je od samog početka uključena u program manifestacije "Noć knjige", a sedmu godinu zaredom u svojoj knjižari u Splitu (Trumbićeva obala 1) svim posjetiteljima otvorit će vrata do ponoći uz prigodne popuste.

  Posjetitelji Verbumove knjižare, na adresi Trumbićeva obala 1, od 18 do 24 sata imat će mogućnost upoznati se s bogatom ponudom koja uključuje preko 5000 naslova više od sto nakladnika.

  U...

  Pročitaj više
 10. "Zajedništvo u Crkvi" 11. travnja u pola cijene u Verbumu

  "Zajedništvo u Crkvi" 11. travnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 11. travnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Zajedništvo u Crkvi".

  Knjiga "Zajedništvo u Crkvi" je sinteza misli Josepha Ratzingera (pape Benedikta XVI.) o korijenima Crkve i njezinim zadaćama u suvremenom svijetu i o naravi zajedništva u Crkvi. Kao temelje svojoj misli Ratzinger uzima Objavu sadržanu...

  Pročitaj više