Cijena:

9,29 € / 70,00kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Nakladnik: Vlastita naklada (Mile Lasić)

ISBN: 978-9958-9160-7-6

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 143

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2011

Dimenzije: 210 x 140

Autori: Bevanda,Blagica, Lasić,Ines, Lasić,Mile

Šifra: 4487

Odjek trenutka

Obiteljska zbirka pjesama

Mile Lasić kao intelektualac vrlo kompetentno raščlanjuje sve što se događa na hrvatskoj političkoj sceni u BiH, ne zaboravljajući ni užu Hrvatsku. Veliki broj pjesama posvećuje duhovnim temama što je dokaz da je hrvatska duša po svojoj naravi religiozna, da su Hrvati uvijek s Bogom računali, da su primajući kršćanstvo prije 14 stoljeća iz dobre vjere prešli u još bolju, kako to lijepo reče jedan hrvatski nadbiskup... Za pjesnika Milu je samo zdrava obitelj temelj zdrave nacije.

Blagica Bevanda poezijom upozorava da je čovjek velika nepoznanica. Upoznati sebe je nešto najteže. Nemoguće. Zato je netko poznatu izreku grčkog mudraca: Upoznaj samoga sebe rugajući se preveo: Mani se ćorava posla...

Ines Lasić počinje s poezijom već u drugom razredu. Za nju se s pravom može reći da je propjevala čim se rodila. Istinita je ona mudra izreka: Pjesnik se rađa a govornik se postaje... Pjeva o prirodi, o godišnjim dobima, o članovima obitelji Lasića, registrira sva zbivanja... Bujnom maštom jedne djevojčice sve oblači u pjesničko ruho.

Vjekoslav Lasić

Mile Lasić, Blagica Bevanda i Ines Lasić zbirkom pjesama Odjek trenutka otkrivaju svoj pjesnički talent javnosti. Zbirku pjesama posvećuju svim hrvatskim obiteljima u Domovini i izvan Domovine da ne zaborave da je obiteljski sklad - sloga - jedini temelj na kojemu počiva naše hrvatsko zajedništvo. Bez njega, kao narod, ne možemo opstati, ističući da biti čovjek, biti kršćanin, biti katolik, biti Hrvat, znači biti Zajedno.

Hrvoje Lasić

Preporuka

Iz sličnog područja

Top ljestvica