Cijena:

20,00 kn

Nakladnik: Svijetla točka

Biblioteka: Oko tri ujutro

Uvez: Meki

Broj Stranica: 104

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 1995

Dimenzije: 199 x 120

Prevoditelj: Karlo Prendivoj

Autori: Johnson,Robert A.

Šifra: 1927

On - Ona

Za razumijevanje muške i ženske psihologije

ON - Za razumijevanje muške psihologije
Što upravo znači biti čovjek? Koje su prekretnice na putu prema dozrijevanju muškarca? I koji su ženski elementi u muškoj ličnosti?
„Žene o muškarcima zapravo ne znaju - koliko misle da znaju. Kroz duga stoljeća, one su doduše stekle dosta vještine u prilagođivanju s muškarcima, ali to još nije pravo razumijevanje. Žene se često muče svojom iluzijom da je muškarcima život tobože lakši... bar ako se usporedi s njihovom vlastitom sudbinom, te nemaju pojma koliko je zamršena borba s prijelaza od dječaštva do pune muške zrelosti.
Ovu knjigu toplo preporučujem. Jer zabavlja, informira, budi u Vama misli, tajanstvena je i poetična. Muškarci će svakako o sebi mnogo naučiti, a ženama — osobito onima koje su podlegle uvjerenju da su im muškarci 'neprijatelji' - knjiga će otvoriti oči."
 

ONA - Za razumijevanje ženske psihologije
Što zaista znači biti žena? Kojim putovima žena dozrijeva? Koja je muška komponenta u ženskoj ličnosti?
Već poodavno mnogi pisci i znanstvenici drže da je starinski mit o Amoru i Psihi zapravo povijest ženine zadaće da postane potpuna, dovršena i individualni žena. Ovdje, duboko istražujući tu staru priču i osvjetljujući njezine detalje, Robert A. Johnson iznosi nam na zanimljiv shvatljiv način što znači postati žena. Pro čitavši ove stranice, gledat ćete s mnogo više razumijevanja sebe kao žene.

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika