Rasprodano

Cijena:

4,65 EUR

Nakladnik: Karmelska izdanja

Biblioteka: Duhovne meditacije

ISBN: 978-953-6621-30-9

Uvez: Meki

Broj Stranica: 128

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2008

Dimenzije: 209 x 119

Autori: Marija Petra od Presvete Euharistije

Šifra: 9HKP00125

Raširene ruke

Pisma iz Karmela

Pred nama je pregršt razmišljanja, meditacija, impresija, molitava, koje su nastale na poticaj fra Mirka Filipovića, koji je sestru Petru zamolio za suradnju u »Svjetlu riječi« i postupno objavljivao njezina pisma.
Uz tekstove koji su objavljeni u »Svjetlu riječi«, ovdje su i dva teksta objavljena u listu za bolesnike »Betanija«, nekoliko prinosa emitiranih u radio-emisiji »Poruka iz Karmela« na Radiju Marija Bistrici, te nekoliko do sada neobjavljenih tekstova.
Pisma su podijeljena u tri tematske cjeline. Govore o bitnim stvarima našeg ljudskog i kršćanskog života: »Kome i kako živjeti«, »Živjeti - moleći« i »Živjeti - vjerujući i ljubeći«.
Svrha ovih tekstova nije prvenstveno književno-beletristička - premda nisu lišeni ni tih svojstava nego duhovna, svjedočka i evangelizacijska: ona su izričaj duhovnog iskustva, svjedoče o cjelovitom pristupu sveukupnoj ovostrano-onostranoj stvarnosti i žele nenametljivo, na način ponude, pripomoći bratu čovjeku da u evanđelju, radosnoj vijesti, otkrije Isusa Krista, pravoga Boga od pravoga Boga.

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica