Cijena:

90,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Syloam

ISBN: 978-80-89414-08-6

Uvez: Meki

Broj Stranica: 245

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2009

Dimenzije: 230 x 150

Prevoditelj: Tomislav Vidaković

Autori: Meyer,Joyce

Šifra: 3962

Revolucija ljubavi

Revolucija: nagla, radikalna i potpuna promjena načina na koji se stvari uobičajeno čine.

Revolucija. Već i sama ta riječ donosi tračak nade, budi strast i nadahnjuje određenu odanost poput malo koje druge riječi u našem rječniku. Revolucije obično započinju pojedinci ili male grupe ljudi koji ne žele nastaviti živjeti na isti način na koji su živjeli u prošlosti.

"Vjerujem da je sada vrijeme za novu svjetsku revoluciju, najveću do sada", kaže Joyce Meyer. "Ne trebaju nam revolucije utemeljene na politici, ekonomiji ili tehnologiji. Treba nam revolucija ljubavi."

Knjiga koju držiš je opasna - to je priručnik za revolucionare. Ona nije samo poziv na djelovanje. Ona je poziv za biti... osoba koja pomaže prijatelju u nevolji... osoba koja pomaže strancu u nevolji... osoba koja prakticira djela ljubavi.

Joyce Meyer ističe da ako živimo za sebe, nikada nećemo biti zadovoljni. Biblija uči da samo kada se dajemo drugima, možemo primiti ne samo ono što smo dali, nego i dodatne blagoslove.

Sa poglavljima koja su napisali gostujući autori: Darlene Zschech iz crkve Hillsong, Martin Smith iz benda Delirious?, pastori Paul Scanlon i Tommy Barnett, te John Maxwell, Revolucija ljubavi daje nacrt za novi način življenja - za ono što će promijeniti tvoj život i tvoj svijet.
 

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika

Top ljestvica