Cijena:

40,00 kn / 5,31€
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: AGM

Biblioteka: Posebno izdanje (AGM)

ISBN: 978-953-174-357-0

Uvez: Meki

Broj Stranica: 349

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2009

Dimenzije: 240 x 170

Autori: Emmanuel,sestra

Šifra: 9AGM00002

Skriveno dijete Međugorja

U duhu knjige Međugorsko čudo

«Kad sam pročitao MEĐUGORSKO ČUDO bio sam zbunjen. Ta knjiga me je toliko dotaknula da me je doslovce odvela u Međugorje. Na koncu, morao sam vlastitim očima vidjeti duhovna čuda o kojima se u njoj govori. Sada, sa SKRIVENIM DJETETOM MEĐUGORJA žar ljubavi za Mariju primio je i novi dašak – povjetarac Pedesetnice. Sestra Emmanuel je zaista jedan od najboljih Marijinih glasova! Čestitam na ovom dragulju svjedočenja! Ne bih se iznenadio ni da sama Gospa postane njezina najgorljivija čitateljica.»
Msur. Denis Croteau,
OMI Biskup u biskupiji Mackenzie-Fort Smith, Kanada


«Postoje stotine vrsta školjki. U sebi kriju fantastične dugine boje koje se prelijevaju u neopisivi sklad i bogatstvo ljepote. Postoje među njima one koje su stvorene da čine u svom čudesnom oklopu bisere. Da, najdragocjenije perle. Knjige su poput školjki. Površno gledano sve su iste. A nisu sve iste i jednako vrijedne. Neke su tako sadržajne i tako lijepo napisane da kriju dragocjeni biser. Knjiga s. Emmanuel je knjiga koja je skupila prelijepe bisere i nudi ih čitatelju da ga učine bogatim. Ne muče ga, već ga usrećuju otkrivajući mu kroz male i naoko sitne scene, ljude i događaje, velike vrijednosti, pouke. Ova knjiga je namijenjena svim ljudima koji nešto znaju ili su tek u hodu kroz međugorska događanja. Dopusti joj da te kao vjeran prijatelj povede i uvede u svijet mira i boljega svijeta. Ova knjiga te dublje upoznaje s putem kojeg nisi poznavao dovoljno, a to je put Kraljice mira iz Međugorja. Neka te njezin blagoslov prati na tom putu.»
Fra Jozo Zovko,
OFM Međugorski župnik u vrijeme prvih ukazanja


Časna sestra Emmanuel Maillard rođena je u Francuskoj 1947. godine. Studirala je teologiju, a jedan od profesora bio joj je glasoviti kardinal Danielou. Na Sorboni je diplomirala povijest umjetnosti. Zajednici Blaženstva pridružuje se 1976. godine,&

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica