Cijena:

100,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Figulus

ISBN: 978-953-7929-81-7

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 264

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2020

Autori: Fileta,Debra

Šifra: 978-953-7929-81-7

Visina: 215 mm

Širina: 145 mm

Tri koraka do prave ljubavi

Smjernice za one koji traže ljubav svog života

Jeste li spremni za knjigu koja će revolucionarizirati vaš ljubavni život?

Ljubavne su veze baš komplicirane, zar ne? A uopće ne bi trebale biti. U knjizi Tri koraka do prave ljubavi licencirana stručna savjetnica Debra Fileta ohrabruje samce da ne otpišu izlaske i hodanje. Umjesto toga predlaže novi pristup vezama i hodanju potičući čitatelje da ulaze u veze na način koji je psihološki ispravan, emocionalno zdrav i ukorijenjen u vjeri.
Poruku ove knjige možemo svesti na jednu rečenicu: emocionalno zdrave osobe čine zdrave veze.
Često zakompliciramo stvari jer uđemo u vezu s teretima iz prošlosti i sa svojim „zabetoniranim“ idejama o tome kakav bi idealan partner trebao biti. Dobra je i utješna vijest da je moguće pronaći pravu ljubav na način koji proslavlja Boga i poštuje drugu osobu. Debra Fileta pojednostavljuje čitav proces pronalaska prave ljubavi predlažući nam pristup od tri koraka: hod(anje) sa samim sobom, s drugom osobom i s Bogom.
Debra povlači paralelu sa svojim životom, sa životnim pričama klijenata koji joj svakodnevno dolaze na savjetovanje u njezino savjetovalište, nudi praktičan pristup za ostvarenje zdrave veze i, ono najvažnije, otkriva kako postati emocionalno zdrava osoba. Ova će knjiga iz korijena promijeniti vaš život i vezu. Najbolje je da se sami u to uvjerite. Bilo da ste solo, u vezi ili već zaručeni, ne čekajte više ni trena da ju uzmete u ruke. Vaš će vam ljubavni život na tome biti neizmjerno zahvalan.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica