Cijena:

18,58 EUR

Nakladnik: Figulus

ISBN: 978-953-367-008-9

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 256

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2021

Autori: Young,Sarah

Šifra: 9FIG00103

Visina: 180 mm

Širina: 210 mm

U Tvojoj prisutnosti - Isus ti govori...

Biblijske priče za djecu i mlade

Ova će knjiga svakom djetetu pomoći upoznati Božju Riječ i uživati u Isusovoj prisutnosti. Ilustracije su predivne a biblijski događaji ispričani tako da će ih svako dijete čitati s oduševljenjem!
Dodatne kratke meditacije nakon svake priče – čine ovu knjigu jedinstvenom.
Knjiga je dio serijala „U Tvojoj prisutnosti“ i vjerujemo da će svima biti na blagoslov, a posebno najmlađima.
Knjiga U Tvojoj prisutnosti. Isus ti govori… napisana je kako bi pomogla maloj djeci upoznati Božju Riječ i uživati Isusovu prisutnost u svojim životima.
Ova knjiga dijeli čudesnu priču o Božjoj velikoj ljubavi prema svome narodu. Ona pokazuje da je središte, početak i kraj ove priče usmjereno na Isusa. Isus nije samo središnja osoba u Bibliji, već je i središnja osoba u našim životima. Kao što je bio prisutan kad su Adam i Eva napuštali rajski vrt, kad je Noa gradio arku i kad je Mojsije susreo Boga u gorućem grmu, tako je Isus s nama u svakom trenutku svakoga dana. Zbog Njegove žrtve na križu, oproštenje i vječni život obećani su svima nama koji zazivamo Njegovo ime – uzdajući se u Njega kao Spasitelja.

Nadamo se da će djeca čitajući i uživajući u ovoj Biblijskoj priči rano u životu shvatiti kako uvijek mogu zazvati Isusa i da će se On odazvati.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika

Top ljestvica