Cijena:

69,00 kn

Nakladnik: Dušević & Kršovnik d.o.o.

ISBN: 978-953-221-246-4

Uvez: Meki

Broj Stranica: 140

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2013

Dimenzije: 200 x 145

Priređivači: Viktorija Bauer

Šifra: 5406

Začinsko bilje

Odabir, uporaba i čuvanje

 Osim što, osebujnošću svojih okusa i mirisa, obogaćuju jela koja pripremamo, gotovo svi začini imaju korisna svojstva blagotvorna djelovanja na naše zdravlje. Složiti ćemo se, bez začina kuhinja je jednolična i prazna, a s njima, i najjednostavnija jela pretvaraju se u mali praznik na tanjuru. Ovo je priručnik o začinskom bilju i njihovim svojstvima. Pokazat će nam kako ćemo ih čuvati kroz godinu i kako ih možemo najbolje upotrijebiti. Neke od biljaka koje ovdje navodimo možda su vam već poznate, no možda niste znali koliko su zdrave i korisne za organizam.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika