Cijena:

15,93 EUR

Nakladnik: Veritas - Glasnik sv. Antuna Padovanskoga

ISBN: 978-953-8175-15-2

Uvez: Meki

Broj Stranica: 344

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2021

Autori: Casa,Fausto

Šifra: 9VER00802

Visina: 185 mm

Širina: 120 mm

Euharistijsko klanjanje

Molitve i slavljenje Riječi tijekom cijele liturgijske godine

„Euharistijsko klanjanje“ je osebujan molitvenik sa 72 modela molitava pred Presvetim oltarskim sakramentom. Netko će prigovoriti: Bog je posvuda prisutan, zašto isticati njegovu prisutnost u svetohraništu na oltaru? Bogoslovci nam jamče da nema razlike između nas koji klečimo pred Presvetim i Isusovih učenika koji su sjedili oko njegovih nogu. Činiti poklon, adorirati, klanjati se, znači dopustiti da te Bog ljubi. Znači shvatiti da te zaista ljubi kao što ti ljubiš sebe, i da on ljubi druge ljude. Adorirati, činiti poklon, znači uprti svoj pogled u onaj Isusov pogled i staviti svoj život u njegove ruke. Činiti poklon, adorirati, znači staviti u Božje otajstvo svoje poteškoće, svoje strahove, svoje radosti. Konačno, sve staviti u dubinu ljubavi koju Isus ima za nas.
Ovaj molitvenik, „Euharistijsko klanjanje“, zasniva se na tekstovima Svetog pisma, psalmima, razmišljanju uglednih teologa i molitvama koje se uvijek mogu dopuniti. Donosi 72 modela adoracije raspoređena kroz cijelu liturgijsku godinu: došašće, božično vrijeme, uskrsno vrijeme, vrijeme kroz godinu, svetkovine i posebna slavlja. Knjiga je obogaćena blagoslovom, litanijama, pjesmama kroz godinu, euharistijskim pjesmama i pjesmama Srcu Isusovu.

„Euharistijsko klanjanje“ na pomoć je svim štovateljima euharistije koji vole trenutke sabranosti i molitve pred Presvetim otajstvom.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica