Cijena:

115,34 EUR

Uvez: Meki

Dimenzije: 190 x 130

Barcode: 8881090000222

Kataloški broj: 080 19

Sastav meterijala: Porculan

Zemlja podrijetla: Italija

Šifra: SPIN00022

Proizvođač: Francesco Pinton

Šifra: SPIN00022

Gospa s djetetom

Među kiparima kršćanskog nadahnuća koji svoja djela izrađuju u skupocjenom porculanu, jedan od najpoznatijih svakako je talijanski umjetnik Francesco Pinton, čija su profinjena djela vrlo cijenjena u mnogim zemljama diljem svijeta.
Sjajnim i biserno bijelim površinama plemenitog porculana, Francesco Pinton je na izvanredan način uspio udahnuti svoj specifični i prepoznatljivi umjetnički stil koji odiše produhovljenošću i elegancijom. Njegove elegantne skulpture prepoznatljivih linija istovremeno su spoj klasičnog i vrlo suvremena izričaja, te se u njima očituje svu ljepota i dragocjenost porculana. Svaka od skulptura ima autorov osobni žig i potpis kao jamstvo autentičnosti i izvornosti, čime se potvrđuje i to da se radi doista o originalnoj figuri od skupocjenog porculana, nastaloj u ograničenim serijama u umjetnikovoj radionici.
Ovaj kip Gospe s djetetom modeliran je poput posude za blagoslovljenu vodu, te je kao takav, osim za kućnu upotrebu, prikladan i za male kapelice.
Verbum je ekskluzivni prodavatelj artikala ovog proizvođača u Republici Hrvatskoj, a osim u web knjižari, ovaj artikl možete kupiti i u našoj specijaliziranoj prodavaonici darova religijske simbolike - DONUM, Kaptol 26, Zagreb.
 

Preporuka

Iz sličnog područja

Top ljestvica