Cijena:

80,00 kn / 10,62€
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Pokret krunice za obraćenje i mir

Biblioteka: Krunica i život

ISBN: 978-953-97063-8-6

Uvez: Meki

Broj Stranica: 326

Jezik izvornika: Poljski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2012

Dimenzije: 240 x 165

Prevoditelj: Barbara Dumanovsky, Krešimir Dumanovsky

Priređivači: Fra Smiljan Dragan Kožul

Šifra: 5050

Magija - cijela istina

Članci o okultizmu objavljeni u dvomjesečniku

U knjizi Magija - cijela istina ćete naći najbolje tekstove koji se odnose na različite pojave okultizma. Članci, kao i svjedočanstva koja se nalaze u ovoj knjizi, bili su prikazani zadnjih godina u dvomjesečniku Ljubite jedni druge, a isto tako bili su prezentirani na simpozijima pod nazivom Magija cijela istina - koji su bili ciklički organizirani u nekim gradovima Poljske.
Okultizam (kao raznoliki oblici vračarstva, astrologije, vidovnjaštva, služenja s medijem, prizivanja duhova, obraćanja Sotoni, čitanja i vjerovanja u horoskope itd.,) moramo nazvati pravim vjeronaukom Sotone. Zbog toga svi koji prakticiraju taj nauk, krše prvu zapovijed Dekaloga: (Iz 20, 3): "Nemoj imati druge bogove uz mene. Ja sam Jahve Bog tvoj. Čuj Izraele! Jahve je Bog naš, Jahve je jedan! Zato ljubi Jahvu Boga svoga, svim srcem svojim, svom dušom svojom, svom snagom svojom!" (Pnz 6, 4-6).
Kršćanstvo je neopisivo fascinantno. Osvješćuje nas da možemo uspostaviti pravi odnos ljubavi s Isusom Kristom, koji je kao pravi Bog postao pravim čovjekom, učinio je to zbog nas i za naše spasenje. Ako se zahvaljujući vjeri predamo Njemu cijelim srcem, On će nas voditi svojom ljubavlju do punine sreće.
 

(Iz Uvoda)

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica