Cijena:

85,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Sofijina kuća

ISBN: 978-953-57943-2-5

Uvez: Meki

Broj Stranica: 116

Jezik izvornika: francuski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2017

Prevoditelj: Robert Dumančić

Autori: Burke,Raymond Leo

Šifra: 978-953-57943-2-5

Visina: 205 mm

Širina: 135 mm

Nada za svijet

Obnoviti sve u Kristu

U iscrpnom i dubokom razgovoru, kardinal Raymond Burke nam otvoreno nudi svoje misli i uvide o gorućim pitanjima našeg vremena: o ulozi Katoličke Crkve u suvremenom svijetu, liturgiji, duhovnoj obnovi, braku i obitelji, poštivanju ljudskog života... Njegova duboka ljubav prema Kristu je očita dok pripovijeda o svom odgoju u pobožnoj katoličkoj obitelji, ranim godinama svoga svećeništva te o svojoj službi biskupa u SAD-u i Rimu.
Svakoj temi je pristupljeno iz perspektive duboke vjere i zdravog razuma, bez polemiziranja. Kardinal Burke, veliki kanonist s dugim pastoralnim iskustvom, odgovara jasno i izravno na teška pitanja. Njegovi lucidni i jednostavni odgovori pomažu nam u razumijevanju važnih moralnih i duhovnih izazova današnjice. Otkrivaju nam temeljne istine naravnog zakona upisanog i u našim srcima.
“Želite li upoznati pravog kardinala Burkea? Ovdje ćete ga pronaći u punini; dobar svećenik i vrstan klerik zaljubljen u Gospodina Isusa Krista i strastven kada govori 0 Gospodinovom stadu.”

George Weigel, autor i publicist

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica