Cijena:

18,45 EUR

Nakladnik: Stepress

Biblioteka: Kršćanska svakodnevica

ISBN: 953-6350-35-1

Uvez: Meki

Broj Stranica: 271

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2004

Dimenzije: 235 x 155

Autori: Warren,Rick

Šifra: 9LOG00001

Svrhovit život

Zašto uopće postojim?

Niste se slučajno rodili, poručuje čitateljima autor, protestantski pastor Rick Warren.
Bog vas je zamislio još prije stvaranja svemira i stvorio vas je s određenom svrhom. A ona je trajnija od ono malo godina što ćete ih provesti na zemlji. Stvoreni ste da živite vječno! Pravu svrhu svojeg života nećemo otkriti gledajući u sebe. Moramo promišljanje započeti s Bogom, svojim Stvoriteljem, i s razlozima zbog kojih nas je stvorio, smatra autor.
"Stvorio vas je Bog, i to za sebe – i dok to ne budete shvatili, nećete moci dokučiti smisao svojeg života", piše Warren. "Ova će vam knjiga pomoći da razumijete zašto živite i kakav je predivan Božji plan za vaš život – sada i ovdje, ali i u vječnosti."
Prema mišljenju velike većine kritičara, Svrhovit život pokazao se kršćanskim klasikom, čija će mudrost i praktični savjeti biti dragocjeni mnogim generacijama kršćana. Nazivaju je nezaobilaznim štivom za kršćanski život u XXI. Stoljeću. Autor čitatelja, uz ostalo, potiče da promisli što zapravo znači živjeti u skladu s Božjom voljom i imati zajedništvo s Bogom i s bližnjima, te ih podsjeća na izvorno biblijsko shvaćanje učeništva, služenja i evangelizacije.

Preporuke čitateljima za hrvatsko su izdanje napisali prof. dr. Tomislav Ivančić i fra Zvjezdan Linić.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica