Tvrtko Beus

Tvrtko Beus rođen je 27. siječnja 1975., u Zenici, Bosna i Hercegovina. Osnovnu i srednju školu pohađao je u Zagrebu. Studij religijske pedagogije i katehetike završio je na Katehetskom institutu Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Od 1997./98. god. radi kao vjeroučitelj u Hotelijersko-turističkoj školi u Zagrebu (župa sv. Blaža).

Godine 2000. promoviran je u zvanje vjeroučitelja mentora. Od 2002. do 2008. godine voditelj je Vijeća vjeroučitelja srednjih strukovnih škola Grada Zagreba i Županije zagrebačke.

Objavio je više znanstvenih i novinarskih članaka u stručnim i publicističkim listovima i časopisima. Piše poeziju i prozu. Aktivni je član Foto-kluba Zagreb. Pokretač je vjeronaučne mrežne stranice za suvremeno učenje vjeronauka www.vjeroznanci.com. Godine 2006. objavio je knjigu - monografiju vezanu uz crkvu Presvetog Srca Isusova u Kliničkoj bolnici "Sestre milosrdnice" u Zagrebu.

U svibnju 2010. godine magistrirao je na Katoličkome bogoslovom fakultetu, s temom "Meditativno-molitveno izražavanje u religioznom odgoju i katehezi adolescenata", pod mentorskim vodstvom prof. dr. Alojzija Hoblaja.

Tvrtko Beus

3 Rezultata

po stranici
Postavi rastućim redoslijedom

3 Rezultata

po stranici
Postavi rastućim redoslijedom