Karen Kingsbury

Karen Kingsbury autorica je pedesetak romana, od kojih je deset bilo na vrhu nacionalnih top ljestvica, a po jednom je snimljen i film u režiji CBS-a. Njezina knjiga Vrijeme za ples najbolja je u izboru čitateljica književnog kluba Women of Faith (Žene vjere).

Magazin Time nazvao je Karen Kingsbury "kraljicom" kršćanske fikcije. Desetak tisuća pisama čitatelja koji kažu da je njena fikcija dramatično promijenila njihove živote, utjecala na poboljšanje brakova, duhovno buđenje i pronalazak nove nada omogućilo joj je da njen rad i formalno bude nazvan kao životno-mijenjajuća literatura (Life-Changing Fiction).

Rođena 1963. godine u Michiganu, godinama je radila kao novinarka za LA Times i LA Daily News. Živi u Washingtonu, sa suprugom Donom i šestoro djece, od kojih je troje posvojeno. Osim spisateljskog rada za koji je primila brojne nagrade, pisanja pjesama, javnih nastupa na seminarima, Karen Kingsbury 2010. utemeljila je karitativnu fundaciju One Chance (Jedna prilika) s ciljem poticanja i razvoja kršćanskog odgoja i obrazovanja, stipendiranja studenata koji pohađaju kršćanske škole, podrške službama za usvajanje i potpore obiteljima koje se odluče na usvajanje.

Karen Kingsbury

3 Rezultata

po stranici
Postavi rastućim redoslijedom

3 Rezultata

po stranici
Postavi rastućim redoslijedom