Pridmore,John

John Pridmore, rođen u istočnom Londonu, u dobi od 10 godina doživio je razvod roditelja i tada je odlučio da više nikoga neće voljeti.

S 13 godina počeo je krasti, u 15. godini već je bio u popravnom domu. Nakon puštanja iz doma, krađa postaje njegov posao. S 19 godina bio je u zatvoru, gdje postaje još ogorčeniji i nasilniji. Po izlasku iz zatvora počinje raditi za neke od najzloglasnijih voditelja organiziranog kriminala u Londonu. Bio je uključen u posao s drogom, reketarenje i kriminal svih vrsta.

Imao je novac, moć, djevojke, drogu, ali i dalje mu je nešto nedostajalo. Nakon što je umalo oduzeo život muškarcu u blizini noćnog kluba gdje je radio, nešto se u njemu dogodilo i život mu se počeo mijenjati.  

Uskoro je počeo raditi s mladima pokazujući im da je moguć i drugi put. Tijekom nekoliko godina održao je niz predavanja u župama, školama i zatvorima diljem Ujedinjenog Kraljevstva i Irske pred desecima tisuća ljudi svake godine. Među ostalim, govorio je na Svjetskom danu mladih u Sydneyu pred 400.000 mladih i otad je njegovo djelovanje postaje više međunarodno. Predavanja održava u zemljama diljem svijeta poput Švicarske, Njemačke, Nizozemske, Francuske, Italije, Hong Konga, Novog Zelanda, Meksika itd.

Svoje iskreno i dojmljivo svjedočanstvo zabilježio je u knjizi "Ispovijest londonskoga gangstera".

Njegov rad moguće je pratiti na web stranici johnpridmore.com

John Pridmore

1 Rezultat

Postavi rastućim redoslijedom
po stranici