Schubert,Linda

Linda Schubert (Linda Jane Vander Ploeg) rođena je 7. studenog 1937. u Los Angelesu, u Kaliforniji, USA. Provela je svoje prve godine s obitelji na imanju svoje bake, uz obalu, na vrhuncima gorskih obronaka sjeverne Kalifornije. Tu je njezin otac, Holanđanin, imao "Bear Trap Lumber Company" (Skladište otpadnih dijelova). Odrasla je bez ikakvog kršćanskog odgoja. Prva iskustva koja je stekla o Isusu bijahu osjećaji preostali u srcu iz vremena kada je imala oko pet godina; kada se, naime, ljuljuškala u jednoj staroj ljuljački obješenoj na jednom starom hrastu i pjevala jednu pjesmicu dragu djeci "Isus me ljubi". S tom se ljubavlju susrela u mnogim iskušenjima nakon što je obitelj izgubila ranč i premještala se iz grada u grad po Kaliforniji gdje je njezin otac tražio posao kao građevinski poduzetnik. U mladoj dobi Linda je naučila da se brani od nevolja života izgrađujući zaštitne zidove oko svoga srca. Kada gleda unatrag na mnoge svoje pogreške koje je počinila u tijeku svojih godina, ona veli: "Iako su moje pogreške bile legendarne, ljubav Božja bila je još legendarnija. Nije bilo važno, kada sam bježala daleko od Njega, On mi nije dao nikada otići".

Premda je stupila u Katoličku Crkvu 1965., nije doživjela obraćenje srca k osobi Isusa Krista dok joj nije umro voljeni sin Randy 1977. Tada je pala na koljena i molila molitvu potpunog predanja s Pat Robertsonom u televizijskom programu "700 Club". U tom trenutku ona je shvatila u dubini duše "Mene Isus ljubi".

Danas je Linda odgovorna svjetovnjakinja u pokretu KATOLIČKA KARIZMATIČKA OBNOVA u Kaliforniji. Vrlo je aktivna kao spisateljica i nastavnica, a napose zauzeta u poslovima širenja otajstva molitve. Njezina knjižica iz osobnog svjedočanstva You Showed Me the Face od My Father (Pokazao si mi lice mojega oca) zahvatila je život mnogih osoba. 

Linda je provela svoje služenje na Filipinima, u Irskoj, Sjevernoj Irskoj, u Kanadi i po različitim dijelovima Sjedinjenih Država Amerike.

Linda Schubert

1 Rezultat

Postavi rastućim redoslijedom
po stranici