Cijena:

50,00 EUR

Nakladnik: Kršćanska sadašnjost

ISBN: 978-953-11-0630-6

Uvez: Meki

Broj Stranica: 815

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2011

Prevoditelj: Miroslav Fridl

Priređivači: Pat Alexander,David Alexander

Šifra: 9KSA11284

Visina: 220 mm

Širina: 155 mm

Enciklopedijski biblijski priručnik

Biblija nije nečitka i nerazumljiva knjiga. Ipak je – kao i druga velika književna djela – utkana u svoju životnu sredinu, tradiciju, način mišljenja i kulturu, što zbog velike vremenske udaljenosti nerijetko stvara teškoće čitatelju.

U pristupu Bibliji čitatelji često žele saznati više o određenim povijesnim okolnostima, mjestima, običajima, osobama, o pojedinom piscu ili tekstu…

Ovaj priručnik udovoljava svim tim potrebama i očekivanjima: brojni opisi, zemljovidi, crteži, fotografije i ostali slikovni materijali omogućuju dublje razumijevanje, kao i sveobuhvatno, temeljito i redovito čitanje Biblije – knjige nad knjigama. Knjiga je zamišljena kao informativan, uzbudljiv vodič, kao sažet i pregledan, lako uporabljiv kućni, katehetski, vjeronaučni i općenito enciklopedijski stručan priručnik.

Ovaj priručnik jedna je od najpoznatijih i najraširenijih knjiga na svijetu koja omogućuje dublje razumijevanje Biblije, i stoga je nezaobilazna za sve one koji te`e takvom razumijevanju Svetog pisma.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica