Cijena:

145,00 kn / 19,24€
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Naklada Benedikta

ISBN: 978-953-7793-52-4

Uvez: Meki

Broj Stranica: 427

Jezik izvornika: Talijanski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2016

Dimenzije: 200 x 135

Prevoditelj: Antonija Marcelić

Autori: Mezzetti,Tarcisio

Šifra: 9NBE00051

... kao ričući lav...

Zlo opsjeda Božji narod (svezak prvi)

Ova je knjiga plod dugotrajnih i temeljitih istraživanja začuđujućeg svijeta okultnog, ezoterije, magije i vještičarstva.
Vođen dubokom mudrošću autora, čitatelj otkriva da taj svijet nije tako daleko od sotonizma, kako bi mnogi htjeli vjerovati, i da je mnogo rasprostra-njeniji nego što se misli, te nije tako rascjepkan kako se čini na prvi pogled, nego je sastavljen od jednoga iznimno ujedinjenog i izvanredno povezanog korpusa.
Nije riječ samo o šarlatanstvu i nepoštenom oportunizmu koji žele prevariti neuke. Autor je otkrio da u tome ima mnogo više. Otkrio je istinu o onome što tvrdi sveti Augustin: "Mnoštvo bezbožnika čini đavolje tijelo čiji je poglavica sam đavao. To mnoštvo čine nadasve oni koji su pali kao s nebesa, odvajajući se od Krista i Crkve. Lucifera, sina Zorina koji je pao, možemo vidjeti u četi onih koji su otpali od Krista i Crkve."
Svijet ezoterije, magije i vještičarstva čini upravo "četa onih koji su otpali od Krista i Crkve" i čini se da su svi njihovi napori usmjereni istom cilju - postići da što više ljudi nasljeduje njihov pad.
Kako bi na neki način pridonio zaustavljanju te prijevare, autor je danomice radio na sastavljanju ovih stranica.

(tekst s korica knjige)
 

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica