Cijena:

18,45 EUR / 139,01kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Nakladnik: Salesiana

ISBN: 978-953-205-249-7

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2022

Autori: Stojić,Damir

Šifra: 978-953-205-249-7

Visina: 215 mm

Širina: 140 mm

My propovijedi - godina A

Ako niste bili te sreće da se nađete u jarunskoj crkvi Svete Mati Slobode i poslušate don Damira Stojića, sada imate mogućnost pročitati My propovijedi, godina A i sudjelovati u jedinstvenu duhovnom iskustvu. Ova vam knjiga nudi pravi mali tečaj katoličke teologije u lakim tjednim dozama, prenesene jednostavnim, razgovornim stilom prožetim humorom i osobnim životnim primjerima.

Don Damir je izvrstan propovjednik jer nauk Crkve umije prenijeti tako da ne zaspite, nego želite uvijek još, pa već čekate sljedeću nedjelju da čujete nastavak. Većina nas zna kako ova priča završava. Ali često nam kao vjernicima bježi cjelina te radosne priče o spasenju koje je Bog priredio ljudima i cijelome svijetu.

Uzbudljiva pripovijest koja ima svojeg autora u Duhu Svetome, svojeg protagonista u Isusu Kristu, svoje sporedne likove u svetcima, svoje slušatelje u svima nama, najveće je umjetničko djelo čovječanstva. Don Damir nam je omogućio da u njemu uživamo, i da ga živimo, u svakodnevici naših domova, da posežemo za njegovim djelićima kada nam to najviše odgovara.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika

Top ljestvica