Cijena:

20,97 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja (Verbum)

ISBN: 978-953-235-720-2

Uvez: Meki

Broj Stranica: 552

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2022

Autori: Stojić,Damir

Šifra: VKDE00234

Visina: 22,8

Širina: 15,2

Don Damir odgovara

303 pitanja i odgovora o vjeri i životu

Velika knjiga pitanja i odgovora jednoga od najomiljenijih hrvatskih svećenika.

Sve što ste oduvijek htjeli znati, a niste se usudili pitati!

Život pred nas svakoga dana stavlja mnoga pitanja i izazove. Tražimo odgovore i savjete, a nema nam ih tko dati ili se ustručavamo pitati. U don Damiru Stojiću mnogi su prepoznali onoga tko je pristupačan i spreman dati im iskren i otvoren odgovor. Stoga ovaj omiljeni studentski kapelan i jedan od najpoznatijih hrvatskih svećenika uz svoj redovni pastoral već godinama svakodnevno u pisanoj komunikaciji odgovara na mnoga pitanja.

Od više tisuća pitanja koja je do sada primio i na koja je odgovorio, za objavljivanje u knjizi Don Damir odgovara odabrana su 303 najzanimljivija i široku krugu čitatelja najkorisnija pitanja i odgovora, od kojih je jedan dio prvi put dostupan javnosti. Sva su pitanja sasvim autentična, nastala iz životnih situacija i potreba stvarnih ljudi, a don Damirovi su odgovori izravni, konkretni i svakom razumljivi, što knjigu čini iznimno zanimljivom i korisnom.

Obuhvaćene teme podijeljene u sedam glavnih poglavlja vrlo su raznolike i odražavaju svu širinu interesa i različitost tisuća onih koji su pitanja postavljali. Knjiga tako sadrži mnoštvo temeljnih vjerskih pitanja, pitanja o Svetom pismu, sakramentima, življenju vjere u svakodnevici, hodanju, spolnosti i partnerstvu, o praznovjerju i alternativi itd.

Stoga će svi oni koju ovu knjigu uzmu u ruke u njoj pronaći odgovore na svoja konkretna vjerska pitanja, kao i siguran orijentir u raznim životnim dvojbama.

• 303 pitanja i odgovora
• 550 stranica velikoga formata
• 7 glavnih tematskih poglavlja
• stvarno kazalo svih ključnih tema
• popis preporučene literature
• detaljan sadržaj sa popisom svih pitanja

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica