Cijena:

13,14 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja (Verbum)

ISBN: 978-953-235-800-1

Uvez: Meki s klapnama

Broj Stranica: 192

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2022

Prevoditelj: Anđelko Bošnjak

Autori: Pio,Padre

Priređivači: Eileen Dunn Bertanzetti

Šifra: VK2207001

Visina: 20,5

Širina: 13,5

Riječi nade

150 meditacija utjehe i ohrabrenja - 4. izdanje

Padre Pio kao duhovni savjetnik i kao prijatelj koji vas tješi i ohrabruje

Molite, nadajte se, ne brinite se!

Budite mirni što se tiče božanske ljubavi u vašem srcu. Odbacite svu uzaludnu brigu i ne bojte se.

Imajte strpljenja ustrajati u svetoj vježbi meditacije i zadovoljite se počinjanjem od malih koraka dok ne budete imali noge za trčanje ili – još bolje – krila za let.

Padre Pio


Sveti Padre Pio čovjek je nade i jedan od najpopularnijih svetaca modernoga doba, svećenik, redovnik, ispovjednik i mistik.

Ova jedinstvena knjiga meditacija omogućava da vam Padre Pio bude duhovni savjetnik i prijatelj koji vas tješi i ohrabruje. Riječi nade donose probrane i nadahnjujuće duhovne tekstove toga omiljenog sveca i mističara, raspoređene u 150 jednostavnih i kratkih meditacija koje ne zahtijevaju mnogo vremena, a donijet će vam veliku utjehu.

Meditativni susret s Gospodinom uz riječi Padra Pija, obogaćene citatima iz Svetoga pisma i popratnim poticajnim pitanjem, dat će vam istovremeno i odgovore na neka od najdubljih pitanja ljudskoga srca, počevši od jednostavnih upita o duhovnom životu pa sve do vapaja duše koja želi saznati kako se nositi s neuspjesima i kušnjama, kako oprostiti, kako shvatiti smisao patnje itd.

Riječi nade Padra Pija oslobodit će vas svake tjeskobe i straha i voditi vas kroz dan dajući vam ohrabrenje i u najtežim životnim situacijama.

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica