Cijena:

4,95 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Izvan nizova

ISBN: 978-953-235-355-6

Uvez: Meki

Broj Stranica: 88

Jezik izvornika: Njemački

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2014

Dimenzije: 150 x 100

Prevoditelj: Ante Mateljan

Autori: Dick,Klaus, Gehrig,Rudolf, Meuser,Bernhard, Süß,Andreas

Šifra: VKGZ01362

YOUCAT. Update! Ispovjedi se

6. izdanje

Sakrament ispovijedi jedinstven je dar kojim možemo u srcu zadobiti istinski mir i pomirenje s Bogom. Iako mnogi mladi traže ispovijed, ima puno i onih koje je potrebno potaknuti, približiti im sakrament pomirenja na razumljiv, jednostavan, a opet dubok način. Naglasak Vodiča je na Božjem milosrđu, a glavna je poruka ta da ispovijed nije neugodna dužnost nego je golemi dar koji oslobađa čovjeka i omogućuje mu da doživi neizmjernu Božju ljubav te mu omogućuje posve novi početak. Stoga, ova je knjiga pravo ohrabrenje za mladu publiku i poticaj da radosno pristupe sakramentu pomirenja. Ovaj Vodič - molitvenik sadrži poticaje na pomirenje s Bogom u sakramentu pomirenja, zatim suvremeno koncipiran ispit savjesti (na principu IN&OUT liste), prikladne pripravne molitve za dobru ispovijed te jednostavne i detaljne upute kako se ispovjediti. Osim sadržajno, ovo je izdanje atraktivno i svojim ilustracijama, grafikom te već prepoznatljivom kreativnošću YOUCAT izdanja.

Bogat sadržajem, privlačan formatom i opremom, "YOUCAT Update! Ispovjedi se!" zasigurno će biti odličan vodič za pripravu i slavlje sakramenta pomirenja.

Sa željom da ovaj jedinstveni Molitvenik bude dostupan što širem krugu ljudi Verbum je pripremio posebne pogodnosti za kupnju većih količina u svojim knjižarama.

10 i više primjeraka – 30% popusta 
30 i više primjeraka – 40% popusta 
50 i više primjeraka – 50% popusta 

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica