Cijena:

29,90 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Izvan nizova

ISBN: 978-953-235-840-7

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 312

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2023

Prevoditelj: Mijo Pavić

Izdavač: Verbum

Autori: L. Taylor,Helen

Šifra: VK2310001

Visina: 247 mm

Širina: 200 mm

Putovanje malenoga hodočasnika

Brojne se generacije čitatelja već stoljećima nadahnjuju na mudroj, pronicavoj alegoriji kršćanskoga života poznatoj pod nazivom Hodočasnikovo putovanje (The Pilgrim’s Progress), koju je C. S. Lewis nazvao knjigom koja je zadivila svijet. Uočivši potrebu za jednostavnijom verzijom ovoga bezvremenog klasika Johna Bunyana, književnica Helen Taylor vjerno je prilagodila Hodočasnikovo putovanje za mlade čitatelje – u nadi da će tu riznicu mudrosti približiti dječjim srcima i umovima.

Ovaj bestseler dječje literature sada po prvi put objavljujemo na hrvatskom jeziku, i to u svježem i maštovitu izdanju u kojem vrhunski majstor-ilustrator Joe Sutphin prikazuje likove Bunyanove priče kao privlačna šumska stvorenja, smjestivši radnju u prirodu, na livade, planine i uz jezera.

Djeca će tako upijati prekrasne ilustracije, istovremeno hraneći svoju maštu vrsnim sadržajem i poukama. Putovanje malenoga hodočasnika otkrit će im kako je život pustolovina na koju se trebamo spremno i svim srcem otisnuti, i ma koliko ta pustolovina ponekad bila teška i zastrašujuća, da nas dragi Bog uvijek prati u stopu, daje nam snage i hrabrosti i, kad treba, vraća nas na pravi put.

Neka se i vaša djeca otisnu u ovu pustolovinu, rame uz rame s malenim junacima ove jedinstvene knjige u kojoj je slikovito prikazano životno putovanje svakoga od nas.

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica