James B. Stenson

James B. Stenson rođen je u Bostonu (SAD), diplomirao je biologiju i povijest te je većinu svog radnog vijeka proveo radeći u školama s djecom i njihovim roditeljima. Suosnivač je Heights škole u Washingtonu te osnivač škole Northridge u predgrađu Chicaga čiji je ravnatelj bio 12 godina.

U proteklih 30 godina održao je predavanja u gotovo svim većim gradovima SAD–a i diljem svijeta. Zahvaljujući iskustvu susreta s roditeljima i osluškivanju njihovih potreba i problema počeo je pisati ovu knjigu o roditeljskom vodstvu, plod dugogodišnjeg iskustva rada s obiteljima. U njoj daje, takozvani, "opis posla", to jest savjete kako uspjeti u vodstvu svoje djece. Također, autor je više knjiga i priručnika o odgoju i roditeljstvu od kojih
su najpoznatije Linija života; vjerski odgoj vaše djece, Sidro: Božje obećanje nade za roditelje i Otac: čuvar obitelji.

Danas radi kao savjetnik za odgoj i obrazovanje u Bostonu, posebno specijaliziran za obiteljski život i odnos obitelj-škola.

Kao podršku i izvor informacija roditeljima - muškarcima i ženama - koji žele biti samopouzdaniji u vodstvu svoje obitelji i djelotvorniji u izvršavanju svoje velike odgovornosti otvorio je web stranicu www.parentleadership.com.

James B. Stenson

1 Rezultat

po stranici
Postavi rastućim redoslijedom

1 Rezultat

po stranici
Postavi rastućim redoslijedom