Rasprodano

Cijena:

11,95 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Obiteljsko obogaćivanje

ISBN: 978-953-235-525-3

Uvez: Meki

Broj Stranica: 224

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2016

Dimenzije: 191 x 122

Prevoditelj: Lucija Murgić, Martina Ferenčina, Sanja Maduna

Autori: Stenson,James B.

Šifra: VK9O00004

Roditeljski kompas

Kako uspješno voditi svoju obitelj

Roditeljski kompas je knjiga koja sažima znanja i iskustva roditelja o tome kako uspjeti u odgoju svoje djece. Autor, James B. Stenson, povezuje trideset godina rada u obrazovanju s iskustvima roditelja koji su bili uspješni u vodstvu svoje obitelji i koji su ispunili svoju svetu zadaću ‒ ispravno su odgojili svoju djecu.

Kako su u tome uspjeli i zašto su to radili, u fokusu je ove knjige. Oblikovanje karaktera, suzbijanje potrošačke kulture, razumijevanje discipline i nošenje s utjecajem masovnih medija – neke su od tema obrađenih u Roditeljskom kompasu.

Istovremeno, knjiga daje duboke uvide o obiteljskom životu i roditeljskom vodstvu, koji će vam pomoći zadržati stratešku viziju roditeljstva istovremeno se fokusirajući na praktične svakodnevne zadatke. Potiče vas, mame i tate, da radite zajedno i u istom smjeru, te da surađujete s drugim roditeljima da biste se međusobno podržavali i ohrabrivali. Pruža spoznaje kako pomoći djeci da bolje razumiju važne pojmove poput slobode, odgoja za dobro, lijepo i kulturno, te da razviju kritičko mišljenje i budu selektivni prema medijima.
Ova knjiga na konkretan i primjenjiv način opisuje temeljne postavke roditeljskog vodstva i pruža svevremeni kompas na putu roditeljstva. Zasigurno ćete joj se uvijek iznova vraćati.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica