Cijena:

7,90 EUR

Nakladnik: Salesiana

ISBN: 978-953-205-264-0

Uvez: Meki

Broj Stranica: 88

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2023

Autori: Piccolo,Gaetano

Šifra: 9SAL01525

Visina: 195 mm

Širina: 120 mm

Glava ili srce?

Umijeće razlučivanja

Glava ili srce? Pred nama zna biti više putova, koji su k tome ponekad jednako dobri: tada treba shvatiti na kojem od njih možemo više ljubiti, na kojem od njih možemo u punini dati život koji imamo u sebi, gdje ćemo život uspjeti učiniti boljim.

Suvremeni život svakodnevno te stavlja pred nebrojene izbore. Koji ćeš put odabrati, kako biti siguran da ne ćeš pogriješiti? Što ti govore emocije i osjećaji, a što razum? Koju je to želju Bog stavio u tebe?

Knjiga Glava ili srce: umijeće razlučivanja bit će pomoć svakome tko se nalazi pred životnim izborom ili jednostavno želi svoj život dovesti u red, ali prvenstveno je namijenjena mladima. Sadrži smjernice kako bolje upoznati sebe, molitve, biblijske tekstove za razmatranje, pitanja za razmišljanje, kratke priče i aktivnosti.

Autor ove knjige napajao se na izvorima isusovačke duhovnosti. Neka i tebi posluži kao vrijedan duhovni poticaj u prijelomnim trenutcima. No oprez, knjiga ti ne će ponuditi gotova rješenja, ali će ti sigurno olakšati donošenje ispravnih životnih odluka.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica