Cijena:

6,50 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Uskličnik

ISBN: 978-953-235-403-4

Uvez: Meki

Broj Stranica: 208

Jezik izvornika: Njemački

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2014

Dimenzije: 191 x 122

Prevoditelj: Ivan Nekić, Mate Šimundić

Priređivači: Andreas Laun

Šifra: VKDE00101

Homoseksualnost s katoličkoga gledišta - džepni uvez

Ova popularna knjiga, čije je prvo izdanje već dugo rasprodano te se sada pojavljuje u biblioteci Uskličnik, predstavlja ozbiljan i argumentiran doprinos upoznavanju javnosti s autentičnim katoličkim gledanjem na homoseksualnost. U knjizi su sadržani radovi priznatih kršćanskih stručnjaka, od kojih neki dugi niz godina rade i djeluju s posebnim skupinama homoseksualnih osoba. Priređivač mons. Laun knjigu je posvetio osobama s homoseksualnim sklonostima, njihovim roditeljima, rodbini i prijateljima te svima čija je zadaća pomoći toj našoj braći i sestrama: svećenicima, psiholozima, socijalnim radnicima itd. Stoga knjiga nije upravljena »protiv homoseksualaca«, nego je nastala iz brige za one koji se suočavaju s istospolnim sklonostima.

Čitajući ovu knjigu, razvidno postaje da je istinito ono što tvrdi mons. Laun: »Najbolji branitelj osoba s homoseksualnim nagnućima jest Katolička crkva jer život prema Božjim zapovijedima ne samo da ne sprječava ljudsku sreću, nego je upravo omogućuje.«

Tragično je da mnogi mladi ljudi s homoseksualnim sklonostima ne znaju što trebaju činiti i komu se obratiti kada uoče sukob između svojih nagnuća i nauka njihove vjere.
John Harvey

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica