Cijena:

23,50 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Momentum

ISBN: 978-953-235-841-4

Uvez: Tvrdi uvez s ovitkom

Broj Stranica: 316

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2023

Prevoditelj: Anđelko Bošnjak

Izdavač: Verbum

Autori: Burgis,Luke

Šifra: VK2310004

Visina: 22,8 cm

Širina: 15,2 cm

Moć želje

Kako upravljati vlastitim željama i tako preobraziti život

Revolucionarna knjiga o tome zašto želimo ono što želimo, kako ostvariti najdublje životne želje i osloboditi se jurnjave za ispunjavanjem površnih želja.


Želje su posvuda, njihova je moć snažna i zarazna. Ono što želimo oblikuje naša ostvarenja, oblikuje naš život. No u struji svakodnevnoga života želje nas vuku u milijun različitih smjerova. Zato nije dovoljno prepustiti im se, posebice stoga što pri oblikovanju svojih želja i nesvjesno oponašamo ono što drugi ljudi žele. To utječe na način na koji biramo partnere, prijatelje, karijeru, odjeću i destinacije za putovanja, pa i vlastiti identitet.

Ako ne zastanemo i ne nađemo vremena da razmotrimo na koji način želje u nama djeluju, lako se može dogoditi da nas jurnjava za njihovim ispunjenjem dovede do okolnosti u kojima nismo željeli biti i do života kakav nismo željeli živjeti. Ključno je stoga upravljati vlastitim željama, a Luke Burgis stručnjak je na ovome području. U međunarodnome bestseleru Moć želje koristi se svojim velikim znanjem i iskustvom kako bi pružio uvid u fascinantan svijet ljudskih želja. Otkriva zašto želimo ono što želimo i uči nas kako ćemo postati neovisniji o trendovima, tuđemu utjecaju i vlastitim lošim prosudbama te tumači kako preobrazbom želja možemo stići do osobnoga ispunjenja i boljih odnosa s ljudima.

Stoga Moć želje nije samo praktičan vodič za upravljanje vlastitim željama nego i za razumijevanje sebe i pronalaženje više smisla u životu. A tko to ne bi želio?


„Nije pretjerano reći da će ova knjiga promijeniti način na koji gledate na život i stvarnost." - Jimmy Soni, suautor nagrađivane knjige A Mind at Play

„Luke Burgis napisao je zadivljujuću, čak revolucionarnu knjigu. Moć želje rijetka je knjiga koja osvaja i očarava naš um, a istovremeno pruža praktične savjete za poboljšanje našega poslovnog uspjeha i temeljne sreće." - Andrew N. Meltzoff , sudirektor Instituta za učenje i znanost o mozgu na Sveučilištu u Washingtonu

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica