Rasprodano

Cijena:

18,45 € / 139,01kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Nakladnik: Verbum

ISBN: 978-953-235-778-3

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 384

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2021

Šifra: 978-953-235-778-3

Visina: 21

Širina: 13

Molitveni dnevnik - 365 dana s Biblijom (plavi)

Neka Božja riječ nadahne svaki vaš dan!
Najopsežniji i najpotpuniji molitveni dnevnik (jedna stranica / jedan dan)
+ Vodič za čitanje cijele Biblije u 365 dana, uza samo 20 minuta dnevno
+ 365 poticajnih i ohrabrujućih biblijskih citataUz pomoć ovoga jedinstvenoga Molitvenog dnevnika uspješno ćete pročitati cijelu Bibliju u 365 dana, svakodnevno se nadahnjivati najljepšim biblijskim citatima i moliti u druženju s Božjom riječju! Svaka stranica posvećena je jednomu danu u godini i sadrži upute za čitanje triju točno utvrđenih izvadaka. Jedno čitanje uvijek je iz povijesnih ili proročkih knjiga Staroga zavjeta, jedno iz Psalama ili mudrosnih knjiga i jedno iz Novoga zavjeta, što omogućava svakodnevnu raznovrsnost teksta i duhovnih poticaja. Ovakav plan čitanja napravljen je po preporukama mnogih duhovnika i bibličara, a doradio ga je vlč. Andrija Miličević.

Na svakoj stranici nalazi se i po jedan nadahnjujući i ohrabrujući citat iz odabranih čitanja kao i poseban prostor za pisanje molitvenih bilješki, onoga što vam Bog u srcu govori tijekom dnevnoga čitanja. Na dnu je svake stranice i prostor za vaš odabrani citat iz Božje riječi ili odabranu misao koju ste dobili kao nadahnuće tijekom molitve kako biste je prebirali u srcu tijekom cijeloga dana i kako bi vam bila stalan spomen na Gospodina, poticaj za često uzdizanje uma i srca k njemu i nadahnuće za suočavanje s izazovima svakodnevice.

Prednost je ovoga dnevnika što nije vezan uz određenu godinu ili razdoblje. Pri vrhu svake stranice ostavljen je poseban prostor u koji sami upisujete dane u tjednu i datume, pa ga možete započeti koristiti bilo kada, a uza svako biblijsko čitanje nalazi se i kvadratić u kojemu možete označiti jeste li ga pročitali. Na taj način, ako iz nekoga razloga prekinete čitanje, lako možete nastaviti gdje ste prethodno stali. Molitveni dnevnik obogaćen je i korisnim uputama pape Franje i Benedikta XVI. za molitveno čitanju Biblije (lectio divina).

Molitveni dnevnik – 365 dana s Biblijom ima 384 stranice na praktičnom suženom A5 formatu dimenzija 13x21 cm, a tiskan je na vrhunskom Fabriano ivory papiru. Dorada uključuje i kvalitetan tvrdi uvez sa zlatotiskom i praktičnom pokaznom vrpcom, a dostupan je u dvije varijante korica: bijeloj boji sa zlatnim slovima i modroj sa srebrenim slovima. Bijelu varijantu korica potražite ovdje.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica