Cijena:

7,99 EUR

Nakladnik: Teovizija

Biblioteka: Riječ za dobar dan

Uvez: Meki

Broj Stranica: 130

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2011

Dimenzije: 200 x 115

Autori: Štefan,Toni

Šifra: 9TVZ02843

On treba da raste

On treba da raste! Odnos je to stvorenja prema Stvoritelju, čovjeka prema Bogu, Ivana prema Isusu. U tom odnosu biva življen svaki ljudski život. Neznatnost i krhkost čovjekova postojanja može rasti i razvijati se jedino s Božjim prvenstvom.

On treba da raste! To je sveti dinamizam u kojem je sadržana sva kršćanska duhovnost. Štoviše, i svako kršćansko djelovanje. Kršćanin, naime, govori i čini, moli i radi, konačno živi kako bi Bog porastao, najprije u njemu samome, a preko njega i po njemu, i u njegovu okruženju. Svaka druga pozadina kršćanskom življenju, ne bi odgovarala duhu Evanđelja kojim nam se uvijek valja nadahnjivati.

On treba da raste! U takvom ozračju klija, raste i sazrijeva život jednog svećenika. S uvjerenjam da sve što ima i što jest dolazi od Boga, svećenik kroz život raste na način da se njegova ljudskost, narav i slabosti umanjuju i nestaju, a Božja milost raste i jača. Takvo svećeničko iskustvo žele nam prenijeti članci koje čitamo u ovoj zbirci kojoj je i samoj cilj da Bog raste.

On treba da raste! Životni je to moto svećenika Tonija koji najprije sam želi tako živjeti i Isusu služiti te i nas povesti da kroz život rastemo i napredujemo na način da kroz nas i naše postojanje uvijek sam Bog raste.

Nek' Isus raste u nama i po nama!


Matej Glavica u Predgovoru
 

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica