Cijena:

1,59 € / 11,98kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Hosana

ISBN: 978-953-235-615-1

Uvez: Klamano

Broj Stranica: 60

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2018

Šifra: 978-953-235-615-1

Visina: 140

Širina: 100

Pobožnost sv. Josipu Kupertinskom

Zaštitnik studenata i učenika. Životopis, devetnice, molitve

Pobožnost sv. Josipu Kupertinskom, poznatom zagovorniku i moćnom zaštitniku učenika i studenata, sadrži dvije devetnice i brojne molitve za pomoć na ispitima, različitim testovima, za uspjeh tijekom studiranja i obrazovanja, osobito onima koji se na tomu putu susreću s različitim poteškoćama i zaprekama.

Sveti Josip Kupertinski, nakon što je ušao u samostan franjevaca konventualaca, i sam se suočio u pripravi za svećeništvo s golemim problemom studiranja. Jako je teško učio zbog čega su ga ljudi uglavnom smatrali glupim. Za ispit bi uspio naučiti jedva jedno kratko poglavlje i onda bi molio Boga da odgovara upravo iz toga poglavlja. Čudesno je polagao ispite i tako mogao postati svećenik. Usprkos svojoj priprostosti dobio je velike duhovne darove, a imao je i izvanredan dar levitiranja zbog kojega su ga prozvali „leteći svetac“. Umro je sa samo 60 godina i nakon njegove smrti zabilježena su brojna čudesa koja su se događala na njegovu grobu. Kanoniziran je stotinu godina kasnije.

Zaštitnik je studenata i svih koji polažu ispite i različite testove, zaštitnik je i osoba s mentalnim poteškoćama i oboljenjima, putnika, astronauta i pilota. Posebno ga zazivaju
oni koji se osjećaju neprihvaćeni, nevoljeni i osamljeni.

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica