Cijena:

5,95 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Izvan nizova

ISBN: 978-953-235-220-7

Uvez: Meki

Broj Stranica: 265

Jezik izvornika: Španjolski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2015

Dimenzije: 145 x 95

Prevoditelj: Luka Brajnović

Autori: Escriva,Josemaria

Šifra: VKGZ01338

Put - meki uvez

VIII. izdanje 2023.

Put sv. Josemarije Escrive ubraja se među najveće uspješnice duhovne literature. Namijenjena svim ljudima kao putokaz na poslu, u obitelji, među prijateljima, u društvenomu životu – ova knjiga pruža polazišnu točku za molitvu koja pronalazi Krista u svim životnim iskustvima.

Sv. Josemaría Escrivá ništa nije cijenio toliko kao prijateljevanje s Kristom Bogočovjekom; u molitvi i svetoj misi svakodnevno je težio za njegovom blizinom; ta mu je bliskost donosila sigurnost, oboružavala ga hrabrošću. Daleko od pusta moraliziranja osjećamo srdačnu toplinu njegove riječi, rado prihvaćamo njegove poticaje da se odvažimo i smiono upustimo u pustolovinu vlastita življenja; otkrivamo znakove dobrohotnosti i naklonost čovjeka koji nas duboko razumije te umije pokrenuti i obodriti.

Tajnu ove knjige čitatelj otkriva tek postupno: ona je u tome da ovih 999 točaka mogu u prvi mah djelovati kao nadahnute misli, u drugi mah kao mudra životna pravila, u treći mah kao dopadljivi aforizmi… dok napokon ne otkrije da je svaka od ovih 999 točaka nalik na dubok zdenac na kojemu uvijek iznova može crpsti duhovnu okrjepu.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica