Cijena:

70,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Naklada sv. Antuna

ISBN: 978-953-7448-03-5

Uvez: Meki

Broj Stranica: 234

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2007

Dimenzije: 207 x 145

Autori: Barun,Božo

Šifra: 3792

Razgovor s prijateljem

Ovaj tekst resi s jedne strane jednostavnost, a s druge dubina preživljavanja osobnog odnosa s Bogom - ono što nam je svima danas potrebno.
Danas ima puno tražitelja Boga, a možda, nažalost, i još više lutalaca koji traže boga izvan Boga. A Bog je jedan i njegove smjernice i pravila su jasno postavljene za svakog čovjeka. Tko ih sluša on i čuje.
Ovaj tekst otkriva čovjeka koji je u stalnom kontaktu s Bogom. U svjetlu tog kontakta procjenjuje, prosuđuje, važe sve što doživljava u sebi i što se događa oko njega. Zato je tekst objektivan i svima poželjan za ispravnu orijentaciju prema Bogu i ljudima.
Od izuzetne je važnosti njegov temeljni stav prema Bogu izražen formulom: 0 + sve = sve. Tako pisac postavlja sebe u pravi odnos prema Bogu. A kad je taj odnos ispravan onda i svi drugi odnosi postaju ispravni, sređeni. Tom sređenošću osiguran je mir u srcu, a onda i mir s drugima i sa cijelim svijetom.
Tekst je od izuzetne vrijednosti i zbog toga što čitatelja na jednostavan i praktičan način upućuje u trajnu, toplu, prijateljsku i objektivnu komunikaciju s Bogom. Dok čovjek čita knjigu ne može a da mu se ne nametne pitanje: Komuniciram li ja tako s Bogom? Je li moja komunikacija ispravna?
Istodobno, pogotovo ako je čitatelj upućen u različite suvremene duhovne pokrete, dobiva svjetlo u kome može steći objektivan sud o svim tim gibanjima, o njihovim temeljima i usmjerenjima, njihovoj koristi ili možda šteti.


p. Slavko Pavin, DI u Predgovoru

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika