Cijena:

7,30 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Izvan nizova (Verbum)

ISBN: 978-953-235-140-8

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 48

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2009

Dimenzije: 160 x 125

Autori: Lucado,Max

Šifra: VKLH00017

Ti si moj

Dar za svakoga

Ti si moj suočava nas s još jednim problemom uz koji svi odrastamo. Veći bankovni račun, bolja odjeća, više igračaka… Veće, bolje, više – po tome svijet određuje tko je poseban, a tko nije. Tu poruku svednevice slušaju i odrasli i djeca. Ali to nije Božja poruka. Božja je istina jednostavna i nikada se ne mijenja. On ne računa što imamo, nego komu pripadamo. Tu istinu sluša simpatični Pulcinello u krilu Elija, svoga stvoritelja. To je i poruka koju možete podijeliti s onima koje ljubite. U priči Ti si moj moderne lopte i šarene kutije bile su apsolutan hit! Imali su ih svi Drvenci. Svi – osim Pulcinella. Htijući biti poput drugih, Pulcinello je odlučio poduzeti sve što je za to bilo potrebno. Nije, međutim, mislio da će ga to toliko stajati. Njegov stvoritelj Eli iskoristio je tu priliku kako bi Pulcinella podsjetio na jednu važnu istinu: "Jedinstven si jer si moj, a ne stoga što nešto određeno posjeduješ."

Američki pisac međunarodnog ugleda Max Lucado u suradnji s poznatim ilustratorom Sergiom Martinezom, negdašnjim ilustratorom Disney Pressa, autor je dviju inspirativnih knjiga koje govoreći o Drvencima prenose poruku koja vrijedi i za djecu i za odrasle, poruku kako je svako biće jedinstveno i vrijedno. Stoga su ove knjige simpatičan dar za svakoga, jer će potaknuti na razmišljanje svakoga tko ih uzme u ruke.

Drvenci, koje u okviru ovih priča – Ti si jedinstveno biće i Ti si moj–  oživotvoruje američki dvojac Lucado-Martinez, mala su drvena bića koja je u drvetu izrezbario drvodjelac Eli. Elijeva radionica smještena je na brdu iznad sela u kojem su Drvenci. Svi su Drvenci različiti, jer ih je takvima stvorio Eli, i baš zbog toga svaki je od njih poseban. Glavni protagon

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica