Cijena:

32,92 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Izvan nizova (Verbum)

ISBN: 978-953-235-811-7

Broj Stranica: 392

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2022

Prevoditelj: Katarina Gugić

Izdavač: Verbum

Autori: Wright,Sally Ann

Šifra: VK2210003

Visina: 244 mm

Širina: 205 mm

Ilustrirana obiteljska Biblija

365 biblijskih priča, tema i molitava

Ilustrirana obiteljska Biblija odličan je suputnik u življenju vjere u obiteljskoj svakodnevici. Ova zanimljiva, lijepo ilustrirana i originalna knjiga sadrži 365 biblijskih priča, čitanja i molitava, a svaka od njih popraćena je pitanjem, odnosno posebnom temom za obiteljski razgovor. Kako bi upravo te teme došle što više do izražaja, Ilustrirana obiteljska Biblija ne prati kronološki biblijski slijed, nego je tematski posložena, počevši od biblijskih odlomaka koji potiču razgovor o tome što je životna svrha, kako upoznati Gospodina i njegovo milosrđe, preko tema o vrijednosti obitelji, prijateljstvu, krepostima itd. pa sve do onih o ljubavi prema Bogu i ustrajnosti u dobru.

Svakodnevnim čitanjem Ilustrirane obiteljske Biblije imat ćete priliku produbiti odnose s članovima obitelji, moliti zajedno s njima i razgovarati o vrlo važnim vjerskim i životnim pitanjima. Družeći se tako jedni s drugima i s Božjom riječju tijekom svih 365 dana u godini, upoznat ćete u novom svjetlu i najpoznatije biblijske pripovijesti i istodobno
ćete rasti u zajedništvu, vjeri i mudrosti.

Detaljno tematsko kazalo na kraju knjige pomoći će vam da se snađete među temama i odaberete onu koja vam je u određenom trenutku potrebna, a tu je i posebno biblijsko kazalo zahvaljujući kojem pripovijesti možete jednostavno čitati i redom kojim ih donosi Biblija. Vrlo lijep dodatak čini svojevrsna radosnica na početku knjige, u koju cijela obitelj zajedno može zapisivati podatke o rođendanima, vjenčanjima, smrtima voljenih… i tako cijelu užu i širu obitelj posvetiti Isusu.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica