Cijena:

22,43 € / 169,00kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Izvan nizova (Verbum)

ISBN: 978-953-235-777-6

Uvez: Tvrdi uvez

Broj Stranica: 728

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2021

Šifra: 978-953-235-777-6

Visina: 18,5

Širina: 12,5

Velika knjiga devetnica

Najveća i najpotpunija zbirka katoličkih devetnica na hrvatskome jeziku

Duhovno blago pučke pobožnosti na jednome mjestu

Ova jedinstvena Velika knjiga devetnica sadrži najveću i najpotpuniju zbirku devetnica na hrvatskome jeziku, s više od 130 omiljenih katoličkih devetnica. Verbumov urednički tim po prvi je put na jednome mjestu sabrao duhovno blago pučke pobožnosti: najpoznatije katoličke devetnice koje se mole diljem svijeta kao i sve omiljene devetnice u hrvatskome narodu: one Presvetomu Trojstvu – Bogu Ocu, Isusu i Duhu Svetomu, Blaženoj Djevici Mariji, arkanđelima, anđelima i svecima, hrvatskim svecima i blaženicima te devetnice za duše u čistilištu. Osim toga, ova zbirka sadrži i cijelo poglavlje s posebnim devetnicama u raznim životnim potrebama kao što su obrana od zloga, tjeskoba, depresija, smrtna agonija, oplakivanje voljene osobe, zdravlje duše i tijela, razne nevolje itd. Tomu su poglavlju pridodane i moćna Devetnica Srcu Isusovu Padre Pija u svakoj potrebi te čuvena Olujna devetnica svete Majke Terezije u trenucima velike potrebe, za koju je svjedočila da je po njoj primila velike blagodati.

Kako Crkva preporučuje da pokušamo uskladiti našu privatnu pobožnost s liturgijskom godinom, devetnice su unutar pojedinih poglavlja poredane kronološki, u skladu s liturgijskim kalendarom, tako da prate spomendane, blagdane i svetkovine, a knjizi je pridodan i kalendar devetnica koji ih smješta u točno određeno vrijeme godine.

Uz ovu jedinstvenu zbirku devetnica nahranit ćete svoju dušu i iznijeti Gospodinu svoje brige, vapaje, strahove i želje kao i svoju zahvalu i štovanje.

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica