Cijena:

6,50 EUR

Nakladnik: Informativni centar MIR Međugorje

ISBN: 978-9958-36-157-9

Uvez: Meki

Broj Stranica: 138

Jezik izvornika: Francuski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2019

Prevoditelj: Lidija Paris

Autori: Philippe,Jacques

Šifra: KTVZ01803

Visina: 195 mm

Širina: 120 mm

Unutarnja sloboda

Snaga vjere, ufanja i ljubavi

"Ova knjižica želi načeti jednu bitnu temu kršćanskog postojanja, a to je unutarnja sloboda. Cilj joj je jednostavan", kaže pisac, "čini mi se bitnim da svaki kršćanin otkrije da čak i u najnepovoljnijim izvanjskim okolnostima svatko raspolaže unutarnjim prostorom slobode koju mu nitko ne može oduzeti, jer joj je izvor i jamac sam Bog. Ako to ne otkrijemo, život će nam uvijek biti skučen i nikada nećemo okusiti pravu sreću. Ako, naprotiv, u sebi budemo znali razviti taj unutarnji prostor slobode, nema sumnje da ćemo zbog mnogih stvari trpjeti, ali nas ništa neće moći uistinu ni tlačiti ni gušiti.
Bitna tvrdnja koju želimo izložiti je jednostavna, ali vrlo dalekosežna: čovjek postiže svoju unutarnju slobodu točno u onoj mjeri u kojoj u njemu jačaju vjera, ufanje i ljubav. Na konkretan način pokazat ćemo da je dinamika onoga što obično nazivamo »bogoslovne kreposti« sama srž duhovnog života, i pokazat ćemo ključnu ulogu kreposti ufanja za unutarnji rast.
Pisana jednostavnim i konkretnim stilom, ova knjiga može pomoći "svima koji žele otvoriti srce onim predivnim unutarnjim obnovama koje Duh Sveti želi provesti da bi ih uveo u slavnu slobodu djece Božje."
Ovo je knjiga koja razgaljuje srce!
 

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika

Top ljestvica