Cijena:

1,59 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Izvan nizova

ISBN: 978-953-235-371-6

Uvez: Klamano

Broj Stranica: 24

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2014

Dimenzije: 150 x 105

Autori: Ivan XXIII.

Priređivači: Petar Balta

Šifra: VKDE00069

10 navika sretnih ljudi

Tajna svakodnevnog mira i radosti

Dobrota i mudrost svetog pape Ivana XXIII. na poseban su način sažete u njegovih deset načela za svaki dan objavljenih u ovoj ilustriranoj knjižici pod naslovom "10 navika sretnih ljudi". Ova životna načela bila su njegov svakodnevni osobni program života i njegov put prema svetosti, a bit će sigurno obogaćujuća i korisna za svakoga tko traži istinsku životnu radost i mir.

Svojim poticajnim sadržajem, obogaćenim dojmljivim fotografijama, knjižica može biti i prikladan znak pažnje za vaše najmilije u raznim prigodama, pa smo stoga osmislili i posebne prazne retke na prvoj unutarnjoj stranici koji ostavljaju dovoljno prostora za osobno napisanu posvetu.

Evo što o savjetima sadržanima u ovoj knjižici kažu oni koji su ih pročitali i usvojili:  "Iznimno mi pomaže ovaj naglasak na prihvaćanju svakoga dana… Umjesto da se prepustim klonulosti i obeshrabrenju pri pomisli koliko je teško provoditi svoje odluke do kraja života, radije jednostavno živim dan po dan…"
Gretchen Rubin, autorica međunarodnog bestselera "Projekt sreća"

"Zaista korisno i inspirativno… Doprinos ovoga Dekaloga za svakodnevni život može biti jako snažan jer nam nudi praktične, konkretne korake koje možemo poduzeti da očistimo naša srca kako bi napravili mjesta za Boga."
Jennifer Fulwiler, autorica popularnog bloga ConversionDiary.com

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica