Cijena:

169,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Školska knjiga

ISBN: 978-953-0-61782-7

Uvez: Meki

Broj Stranica: 176

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2017

Dimenzije: 240 x 175

Prevoditelj: Mirjana Pajić-Jurinić

Autori: Domenig,Stephan

Šifra: 7241

Alkalna prehrana

U Alkalnoj prehrani otkrit ćete zdraviji pristup prehrani, odnosno naučiti s pomoću kojih namirnica možete uspostaviti pravilan odnos između kiselog i alkalnog.
Naša tijela mogu biti ili alkalna ili kisela. Kako bismo bili zdravi, dobro se osjećali i s lakoćom obavljali svakidašnje poslove, naš pH morao bi biti neutralan ili blago alkalan – između 7,3 i 7,5. Nažalost, zbog suvremenog načina prehrane, pH je obično mnogo manji, odnosno kiseliji, i stoga se osjećamo umornima, bezvoljnima, nadutima, općenito – loše. Uz to, s godinama tijelo postaje kiselije, a to prouzročuje raznovrsne teškoće, od srčanih bolesti do gubitka pamćenja.
Već više od 100 godina načela načina življenja i prehrane koja je postavio austrijski liječnik F. X. Mayr i koja su predstavljena u Alkalnoj prehrani pomažu desetcima tisuća ljudi da uvedu red u svoju prehranu, oslobode se suvišnih kilograma i bolje se osjećaju. Nema ovdje brojenja kalorija ni čarobnih dijeta – riječ je samo o tome kako se osjećati bolje s pomoću zdravije, manje kisele prehrane i ravnoteže između tjelovježbe i odmora.

 

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika

Top ljestvica