Cijena:

20,00 EUR

Nakladnik: Družba svećenika Srca Isusova

ISBN: 978-953-95383-6-9

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 736

Jezik izvornika: Poljski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2015

Dimenzije: 200 x 135

Prevoditelj: Jelena Vuković

Autori: Kowalska,Marija Faustina,sveta

Šifra: 9DSS00011

Dnevnik sv. Marije Faustine Kowalske - veliki format

Milosrđe Božje u mojoj duši

Dnevnik sv. Faustine Kowalske, tajnice Milosrdnog Isusa, izdanje je prevedeno s izvornika koji je Svetica pisala na svome materinskom poljskom jeziku. Imati i čitati, moliti i razmatrati riječi koje se nalaze u Dnevniku velika je milost. Tim više što Dnevnik izlazi u Godini milosrđa (8. prosinca 2015. - 20. studenoga 2016.) i u godini u kojoj se obilježava 85. godišnjica "velikog" ukazanja Milosrdnog Isusa ovoj Svetici (22. veljače 1931.).
Znakovito je i da Dnevnik izlazi u godini kada se u Domovini sv. Faustine održava 31. Svjetski dan mladih i to u gradu -Krakov - u kojem se nalaze relikvije Svetice, u gradu u kojem je ona umrla i gdje se nalazi glavno Svetište Božjega milosrđa u svijetu. U Krakovu je i sv. Ivan Pavao II., 17. kolovoza 2002., posvetio čovječanstvo Božjemu milosrđu.
U Dnevniku Svetica svakoga od nas poziva da postane štovatelj Božjega milosrđa i to onako kako je to sam Isus tražio. A štovatelj Božjega milosrđa postaje se štovanjem slike s natpisom: Isuse, uzdam se u Tebe!, molitvom Krunice, svetkovanjem svetkovine Božjega milosrđa koja se slavi na prvu nedjelju iza Uskrsa, štovanjem sata Milosrđa te širenjem štovanja Božjega milosrđa.   

(tekst iz Uvoda)
 

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika

Top ljestvica