Cijena:

7,96 EUR

Nakladnik: Glas Koncila

ISBN: 953-241-041-4

Uvez: Broširano

Broj Stranica: 161

Jezik izvornika: Hrvatski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2006

Dimenzije: 200 x 110

Autori: Mandarić,Valentina

Šifra: 9GLK02750

Dodiri trenutaka nekih

Tražiti i susretati mlade

Napisi i nagovori sabrani u ovoj knjižici nastali su sukladno ritmu izlaženja Glasa Koncila u rubrici Meditacija, a pojedini sukladno radijskoj emisiji Prvoga programa Hrvatskoga radija Duhovna misao.
Njihov sadržaj odražava i odnosi se na određeni trenutak, odnosno kao osobna reakcija autorice na nešto što se dogodilo u njezinu okruženju ili pak u njoj samoj kao neka upitnost u odnosu na njezinu profesiju poučavanja i odgajanja mladih generacija.
Riječi ove knjižice upućene su širokoj publici pa su pisane razumljivim i jasnim izrazima i rečenicama, namjerno su jednostavne i sažete da bi mogle lako naići na razumijevanje i odjek u čitateljevoj nutrini.
Poticajni karakter tih meditativnih tekstova uz interesantne fotografske prikaze vjerno oslikava uvijek aktualne i u vremenu neprolazne teme: Bog, čovjek, vrijeme, Crkva, mladi i život.

O autorici
S. Valentina Mandarić članica je Družbe sestara franjevki od Bezgrješne. Docentica je na Katedri religiozne pedagogije i katehetike na Katoličkome bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i u svom se znanstvenoistraživačkom radu posebno bavi problematikom mladih.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika

Top ljestvica