Cijena:

100,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Kršćanska sadašnjost

ISBN: 978-953-11-1556-8

Uvez: Meki

Broj Stranica: 252

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2021

Autori: Rabar,Josip Sanko

Šifra: 978-953-11-1556-8

Visina: 180 mm

Širina: 115 mm

Duševni križ i obraćenje

Meditacije iz "Kane"

Knjiga Duševni križ i obraćenje. Meditacije iz »Kane« donosi pedeset i osam meditacija objavljivanih u mjesečniku Kana tijekom proteklih nekoliko godina. Riječ je o kratkim ogledima u kojima se stapa esejistička proza, kršćanska meditacija i filozofsko promišljanje, tvoreći sve skupa svojevrsnu teološku poetiku. Teme su raznovrsne, ali dominantno autobiografske.

Knjiga Duševni križ i obraćenje pruža nam jedinstvenu priliku pročitati velik broj Rabarovih Meditacija na okupu i odjednom te tako zakoračiti u njegov svijet začaranog djetinjstva Božjeg djeteta. U njima nam donosi svoje životno iskustvo neposredne komunikacije s osobnim Bogom, odbacujući iz tog odnosa sve nebitno, otuđujuće i lažno. Usto, ovi tekstovi obogaćuju čitatelja obiljem znanja, proširuju društvene vidike i dopunjuju opću kulturu.

Književnik, filozof i publicist Rabar do sada je objavio dvadeset i pet autorskih naslova od kojih su gotovo polovica knjige ogleda i meditacija, dok su ostalo romani, pjesme i knjige za djecu.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika

Top ljestvica