Cijena:

200,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Kršćanska sadašnjost

ISBN: 978-953-11-0905-5

Uvez: Kožni

Broj Stranica: 1530

Godina izdanja: 2015

Dimenzije: 200 x 135

Šifra: 9KSA11490

Džepna Biblija

Stari i Novi zavjet

Biblija je dostupna u tamnosivoj i u tamnocrvenoj boji.

Džepna Biblija Kršćanske sadašnjosti donosi ažurirani hrvatski prijevod Biblije, što znači da je Stari zavjet uzet iz tzv. Zagrebačke Biblije, a Novi je zavjet prijevod Bonaventure Dude i Jerka Fućaka.

Taj tekst koriste i hrvatske liturgijske knjige, lekcionari, evanđelistari i obrednici koje je odobrila Hrvatska biskupska konferencija. Na kraju su doneseni uvodi i napomene uz Stari kao i uz Novi zavjet.

Džepna Biblija tiskana je na 28-gramskom, tzv. biblijskom papiru, u formatu 14 x 20 cm s gipkim etuiem sive boje sa zatvaračem, ima 1530 stranica, a napravljen je i novi prijelom tako da se bez teškoća može čitati.

Džepna Biblija Kršćanske sadašnjosti namijenjena je jednako stručnjacima,  svećenicima, redovnicima i redovnicama kao i vjernicima laicima – naprosto svima koji Božju riječ žele nositi sa sobom, u džepu i u torbi, kako bi je što češće čitali i proučavali.

Izvrsno će poslužiti osobito studentima za potrebe studija Svetog Pisma, ali i svim polaznicima raznih tečajeva, duhovnih vježbi, liturgijskim i biblijskim grupama, sudionicima raznih stručnih susreta i seminara kao i za osobno čitanje.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica