Cijena:

25,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Apostolatski centar Sav Tvoj

Biblioteka: Put duhovnog savršenstva

ISBN: 978-953-7668-18-1

Uvez: Meki

Broj Stranica: 64

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2011

Dimenzije: 170 x 120

Autori: Letotte,F.

Šifra: 9SAV00260 (br. 17)

Kršćanski osjećati

Misli na kršćanski život

Kršćanski živjeti znači u svjetlu Kristova nauka osjećati, misliti i raditi. To znači doživljavati svijet onako kako nam je to objavila Vječna Mudrost koja se utjelovila i postala za nas čovjekom. Takav život nije, kako bi neki htjeli, neka negacija života. Naprotiv! Kršćanski živjeti znači pravo i potpuno afirmirati život. Takav život nas ne sputava, nego od nas čini normalne, potpune ljude.

I ova knjižica belgijskog isusovca p. Letottea želi pokazati upravo taj ponos, radost i veselje koje mora kroz život nositi svaki kršćanin. Znati kršćanski osjećati i proživljavati svaki trenutak života. Uvijek i svuda se osjećati kao djeca Božja, kao oni koji znaju na svakom koraku gledati Boga i u Bogu sve ostalo. Jedino takav život, život koji ima solidnu i sigurnu orijentaciju, koji u naše krhko biće postavlja potpunu ravnotežu svih naših nagona, kažemo, jedino takav život znat će naći pravu mjeru kako služiti braći ljudima i kako patnju i bol iskoristiti samo na veće dobro.

Dao Bog da bi i tebi, dragi prijatelju, ova knjižica dade više svjetla, više jasnoće na tvom životnom putu, kako bi znao doista kršćanski doživljavati i proživljavati sebe samog i sve što te okružuje!

Dao Bog da i ti u svom životu imaš, osim svojih pet osjetila, i još neka druga koja čovjek mora posjedovati da bi mogao biti normalan i približiti se Bogu i ljudima!

Predgovor hrvatskom izdanju

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica