Cijena:

17,92 EUR / 135,02kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Juventa

ISBN: 978-953-235-750-9

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 232

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2021

Prevoditelj: Renata Biočić

Autori: Doman,Regina

Šifra: 978-953-235-750-9

Visina: 23,5

Širina: 15

Medvjedova tajna

Suvremena inačica Snjeguljice i Ružice, bajke braće Grimm! 

Jedne zimske večeri u New Yorku tajnoviti mladić zvani Mrki, koji izgleda poput skitnice, dođe u kuću dviju sestara. Mlađa, Rose, oduševljena je njim jer dobro poznaje književnost, poeziju i glazbu i užitak je s njim razgovarati. No starija, Blanche, suzdržana je i oprezna: Mrki, naime, ima zagonetnu prošlost punu mračnih tajna i na zlu je glasu. Ubrzo će otkriti da se u toj priči krije štošta i da ima razloga vjerovati Mrkom, no ujedno će uvidjeti i da se s razlogom bojala: prijateljstvo s Mrkim njihovu će obitelj doista dovesti u opasnost...

Medvjedova tajna povest će vas kroz New York u napeto istraživanje ubojstva, krađe i sudskih optužaba. Autorica Regina Doman uzela je klasičnu, svima poznatu drevnu bajku braće Grimm Snjeguljica i Ružica i od nje načinila uzbudljivu i romantičnu pustolovinu za suvremene tinejdžere u kojima otvoreno progovara o problemima izlazaka, zabava i ovisnosti te o važnosti hrabrosti, iskrenosti i pravoga prijateljstva. 

"Medvjedova tajna sjajna je suvremena ljubavna priča koja ujedno vodi čitatelja u pustolovinu prepunu napetih obrata i tajna, sve do samoga kraja!"

Catholic Reads

"Divno napisana knjiga. Autorica te uvuče u priču i drži u napetosti od prve do zadnje stranice. Na početku svakoga poglavlja nalazi se citat izvorne bajke koji nagoviješta radnju. Regina Doman vrsna je pripovjedačica. Akciju opisuje tako uvjerljivo da je čitatelj vidi pred sobom kako se odvija i toliko je uvučen i zaokupljen da se osjeća kao jedan od likova koji sjedi na klupi i gleda što će se sljedeće dogoditi."

Steven R. McEvoy, Goodreads 

Preporuka

Iz sličnog područja
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica