Rasprodano

Cijena:

5,57 EUR

Nakladnik: Teovizija

Biblioteka: Pet minuta za tebe

ISBN: 978-953-209-310-0

Uvez: Meki

Broj Stranica: 88

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2015

Dimenzije: 200 x 115

Autori: Ivančić,Tomislav

Šifra: 9TVZ02970

Ne boj se! Samo vjeruj!

Pouzdanje u Boga je temelj života i svakog postojanja. Ova knjiga trasira put u povjerenje između Stvoritelja i stvorenja, između Boga i čovjeka. Vjera spašava, otkupljuje i liječi. Ona nije neki kulturološki segment niti psihološka razina čovjeka. Ona je egzistencija. Sve u životu zavisi o njoj.
Tekstovi ove knjige nisu skupljanje znanja o vjeri, nego poziv u iskustvo vjere. Samo iskustvo dokazuje da vjera donosi blagoslov, inteligenciju, kreativnost i svaku uspješnost čovjeku.
A iskustvo se dobiva kada zastanemo na mislima koje su nas se osobito dojmile i s njima krećemo u svagdan.
Naše suvremeno patototalitarističko društvo vapi za povjerenjem. Sve je postalo relativno, nesigurno i proizvoljno. Nema čvrste točke o koju bismo oslonili sigurnost života. Osjećamo se izgubljenima, prevarenima i napuštenima. Nemamo vođe, nema velikih umova ni velikih misli. Ova knjiga će nam pomoći da iziđemo iz strahova i besmisla i uđemo u povjerenju onome, koji jedini može biti vođa i točka oslonca, a to je Stvoritelj i Vlasnik svijeta, Bog, Isus Krist. Svjetlo je na pomolu, uvijek je iza nas, dan se približio.

(tekst iz Predgovora)
 

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Od istog nakladnika

Top ljestvica