Rasprodano

Cijena:

45,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Teovizija

Biblioteka: Antropološka medicina

ISBN: 978-953-209-321-6

Uvez: Meki

Broj Stranica: 129

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2016

Dimenzije: 200 x 115

Autori: Ivančić,Tomislav

Šifra: 6870

Roditelji, učitelji i učenici

Hagioterapija prosvjete

Ovi tekstovi služe da se stvarnost prosvjete i svih sudionika u njoj pokuša razumjeti sa razine antropološke dimenzije čovjeka i hagioterapijskih principa. Svijet u kojem živimo opterećen je dobrim i zlom, svjetlom i mrakom, pravdom i zločinačkim nasiljem, vjerom u dobro i razaranjem svijeta, povjerenjem i izdajom, ljubavlju i mržnjom, ateizmom i susretima s Bogom. Dobro čovjeku pruža najbolje perspektive, zlo razara svaku nadu. Očito je da škola treba u učenicima izgraditi dobrotu, istinu, povjerenje, pravdu i nadu u bolji svijet.
Nova vizija škole temelji se na rezultatima neuroznanstvenih istraživanja, bioloških otkrića, genetskih dostignuća, na čudesnim spoznajama neposredne suradnje prirodnih i humanističkih znanstvenih područja, duhovne i psihosomatske čovjekove strukture.
Na školi je da čovjekova osobnost čvrsto stoji na razini dobra i istine kako bi sve funkcioniralo na izgradnju boljeg svijeta. Htjelo se unijeti svjetiljku u školski sustav, kako bismo u njezinu svjetlu svi nastavili graditi uvijek bolje i uspješnije pretpostavke za budućnost te kako bi se i svi drugi dali na daljnja istraživanja sve dok svi ne osjetimo da se pojavio bolji svijet i dostojanstvenija domovina.
 

(tekst s korica knjige)

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica